cessy -> RE: joj, ta besednjak... (14.12.2007 10:14:04)
|
Sem čist nova tukaj in malo gledam kaj debatirate in tole me je zanimal. No naš tamali je tudi začel z sočno PM in ko je to prvič rekel je rekel tako čisto mimogrede med igro seveda sva se z mojim spogledala in isti čas vprašala če sva prav slišala. ampak ker je bilo med igro in očitno da sploh ne ve kaj govori sva ingnorirala, no pol pa se je to začelo ponavljat in sva mu brez velikih povdarkov rekla da to naj ne govori. no nato pa je ugotovil da v družbi s temi besedami pritegne veliko pogledov, to pa je bil čas ko sva ukrepala ker se je videlo da ve, da to neki ni ok pa vseeno to dela. in sva mu povedala da je to grdo in da se to ne govori in seveda je zaleglo le za kratek čas. in je zopet začel pa sva mu rekl, da je grdi fant in da ga nimava rada ko tako govori, ker tako govorijo samo grdi veliki strici in gargamel (ravno je bil v fazi ko je gledal smrkce in gargamel je bil zanj zlobec), in od takrat naprej je bilo bolš. pa ne samo to, je bilo tako da za vsako ko je koga slišal zakleti se je na ves glas zadrl "to je grdo, to se ne govori" in moram potrkati, da je še vedno on tisti ko opozarja druge. ker zdaj že res dobro ve kaj to pomeni se včasih zagleda v moje oči se nasmeji in potiho v smehu reče PM. ko me je to prvič naredu sem se skor zasmejala, ampak sem hvala bogu pravi čas zadržala smeh ker sem vedela, da bi mu s tem dala vedeti da je to kao ok, tako da sem ohranla resen obraz in rekla "od kdaj si pa ti veliki grdi stric da tako govoriš" pa je rekel da on je pridni fant. pa je bila zadeva rešena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|