|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joj, ta besednjak...
25.11.2007 9:12:27   
kekec in mojca
Mene je Kekec včeraj razveselil s "**** matelno". Ful sem bila šokirana, čeprav sem mu razložila, kaj to pomeni (dobesedni prevod - mamina lulika), je on to kar naprej veselo ponavljal. Dokler nisem zarobantla in mu povedala, da mu bo začelo hudo iz ust smrdet - in to tako, da niti zobna ščetka ne bo mogla pomagat. user posted image

Zaenkrat je tiho in besede ne ponavlja. Upam, da bo tako ostalo. Sem namreč prav alergična na take stvari.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.11.2007 13:26:43   
kalbo
Tem stvarem je treba posvetit čim manj pozornosti. "Adijo vidva bučka" se pa meni ne zdi nič tragičnega, kvečjemu obratno.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.12.2007 10:14:04   
cessy
Sem čist nova tukaj in malo gledam kaj debatirate in tole me je zanimal.
No naš tamali je tudi začel z sočno PM in ko je to prvič rekel je rekel tako čisto mimogrede med igro seveda sva se z mojim spogledala in isti čas vprašala če sva prav slišala. ampak ker je bilo med igro in očitno da sploh ne ve kaj govori sva ingnorirala, no pol pa se je to začelo ponavljat in sva mu brez velikih povdarkov rekla da to naj ne govori. no nato pa je ugotovil da v družbi s temi besedami pritegne veliko pogledov, to pa je bil čas ko sva ukrepala ker se je videlo da ve, da to neki ni ok pa vseeno to dela. in sva mu povedala da je to grdo in da se to ne govori in seveda je zaleglo le za kratek čas. in je zopet začel pa sva mu rekl, da je grdi fant in da ga nimava rada ko tako govori, ker tako govorijo samo grdi veliki strici in gargamel (ravno je bil v fazi ko je gledal smrkce in gargamel je bil zanj zlobec), in od takrat naprej je bilo bolš. pa ne samo to, je bilo tako da za vsako ko je koga slišal zakleti se je na ves glas zadrl "to je grdo, to se ne govori" in moram potrkati, da je še vedno on tisti ko opozarja druge. ker zdaj že res dobro ve kaj to pomeni se včasih zagleda v moje oči se nasmeji in potiho v smehu reče PM. ko me je to prvič naredu sem se skor zasmejala, ampak sem hvala bogu pravi čas zadržala smeh ker sem vedela, da bi mu s tem dala vedeti da je to kao ok, tako da sem ohranla resen obraz in rekla "od kdaj si pa ti veliki grdi stric da tako govoriš" pa je rekel da on je pridni fant. pa je bila zadeva rešena. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.12.2007 10:19:15   
tinkatonka
Mi je pa hudo, ker skozi tvoj post vidim, kako moje otroke dojema okolica - kot nevzgojene

Ja tudi jaz sem se kr malo razžalostila. Je žal veliko odvisno tudi od karakterja. Moj sin je očitno tudi nevzgojen v drugih očeh.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.12.2007 22:08:50   
Pupica
KAJ?O groza?!!user posted image
user posted image user posted image user posted image
Ej pomoje je sam obdobje, in se brez veze sekiraš. Mi smo tut takoj prnesel domov pi*ko. Pa jo vprašam ene 3x kaj je rekla, ker sem slabo razumela(beri dojela)In pravim ja kaj pa je to?Pa mi odgovori, da je to en tak denar, ....""....a veš mami!!!!"Ja ok.Drugič pride sredinček. Pravzaprav oba.Direkt meni pred obraz. OK.Ignoriram.Se obračam okol, že 5 x zamenjam temo. Nič...Ona vztraja"Mamiiii ej toleuser posted image "Pa pravim aha vidim tvoje prste, ampak kaj pa pomeni tole kar zdej kažeš?user posted image "Mami to sta pa dva taka avta!"Aha.Pojma ni imela, samo vzorce je posnemala. Takoj ko mi je povedala kaj to pomeni(seveda po svojih besedah)je s tem tudi prenehala.

Glede vedenja...hm...mogoče se pa samo rabi malo razživet in zdivjat, pa ne ve kako?Tu bi pa kr mogla bit zraven, da bi vedla kako hudo je bilo...ampak kolkr jaz Hano poznam...ne si ne predstavljam, to je pa tako eno mirno in pridno dete....ne vem ... probej ignorirat ...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.