Ideje za darila.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> Ideje za darila.. (21.12.2004 11:31:53)

Mi lahko katera svetuje, kaj naj kupim ocetu za novo leto? Sem popolnoma prazne glave.. :((

Jančika_ -> Ideje za darila.. (21.12.2004 11:33:42)

Midva sva naredila Vasjine koledarje. Če jih ne bi, bi bila pa kriza, ker idej ni pa ni...:(

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.12.2004 11:47:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Ideje za darila.. (21.12.2004 11:47:46)

Moj je najbolj vesel, če mu kupimo eno steklenico gina, ki jo potem cuza celo leto skupaj s schwepsom in limonco in si verjetno predstavlja, da uživa nekje na kakšni plaži..., he, he. Ali pa en konkretem kos pršuta., ta je tudi vedno dobrodošel.

Donja -> Ideje za darila.. (21.12.2004 12:26:12)

Kakšnega pršuta bi tudi jaz bila vesela, ampak tistega pravega dalmatinskega, njamiii.

Jaz sem mojemu kupila after shave in milo za tuširanje ter steklenico vina. Tega se najbolj razveseli.

Lahko tudi kake rokavice, etui za očala, kakšen švicarski nož, odvisno pač kaj ima rad ali če ima kak hobi, kaj v zvezi z njim.

Veselo nakupovanje.

Erika 1 -> Ideje za darila.. (21.12.2004 13:21:45)

Ma Splišni, kot da bi sebe poslušala (brala) - en dober merlotek pa PRŠUTA.AAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM

Gina -> Ideje za darila.. (21.12.2004 17:46:29)

Jaz sem mu 3 CD-je presnela pa "cukre" kupila. Eno leto sem mela pa čas, sem mu pa napisala vse, kar se lepega spomnim iz otroštva o naju - en kup dogodkov na malo smešen način, pa prilepila sličice in poslala po mailu točno ob polnoči, še prej pa sms, da ga darilo čaka na mail-u.
lp:)

Stran: [1]