Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 15.11.2007 20:38:25
|
|
|
|
tananejka
|
Jaz bi rekla, da so norice....vsaj po tvojem opisu
|
|
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 15.11.2007 20:39:29
|
|
|
|
tananejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF Ostale pikice so majhna izboklina, kot en mozoljček, velik približno 4mm premera. A zgleda kot mehurček...potem res lahko, da so norice.
|
|
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 15.11.2007 21:22:00
|
|
|
|
PIAF
|
Ja, je takšno kot mehurček. Kaj to pomeni, da jih bo imel vedno veš? Mislite, da bi že jutri kar šla raje k zdravniku glede na to, da je vikend pred vrati? Sem totalni laik kar se otroških bolezni tiče.
|
|
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 15.11.2007 21:31:09
|
|
|
|
lelaval
|
Pri noricah nastane najprej rdeč, potem pa voden mehurček - od tod tudi ime vodene koze. Tudi, če noric še nisi nikoli videla, ne boš zgrešila pri diagnozi. Moja 2 sta se oba vredu počuila ob noricah, oba brez vročine. Koliko pa bo imel izpuščajev, pa ne moreš določit. Hčera jih je imela ene 20 po celem telesu, sin pa kozo pri kozi - sva ga kar s čopičem mazala . Zdaj pa mislim, da ne dajejo več kremice. Pojdi ga le pokazat k zdavniku. In pazi, da si ne praska izpuščajev - brazgotina ostane
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 15.11.2007 21:51:16
|
|
|
|
Ninica
|
Naša starejša je ravno prejšnji teden preboleli norice, sedaj nam že odpadajo krastice. Danes pa sem opazila, da jih je dobila tudi naša 2 mesečna . Upam, da ne bo hudo .
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 15.11.2007 23:55:52
|
|
|
|
lelaval
|
Ninica- pazi,da si ne bo izpuščajev praskala, potem pa rokice nesla v oko. Pravijo, da ta tekočina lahko povzroči oslepitev. Ubožica mala.
|
|
RE: rdeče pikice-kaj je to? 16.11.2007 6:51:08
|
|
|
|
PIAF
|
Joj, Ninica tega se tudi jaz najbolj bojim, saj mi tudi imamo 2,5-mesečnico doma. Pa še jaz nisem koz prebolela, tako da je možnost, da še jih jaz dobim. Potem tako verjetno ne bom več smela dojiti?! Zdaj sem brala v knjigi otroški zdravnik kako so lahko nevarne, pa ne bom raje o tem. Se bomo šli pokazat k zdravniku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?