bučkabb -> RE: Sem res jaz edina,ki naredi kaj takega (16.11.2007 9:16:59)
|
kot so že mnoge povedale to ni zdravo za vajin odnos. če hodiš gledat stvari ki si jih ne moreš kupit nisi nič čudna. res je sebičn človek, namesto da bi ti kupo al pa vsaj pomago kupit en rabljen avto, začne sanjat o novem zase ti pa z vajinimi otroki peš hod. veš kaj bi mu jaz rekla, vredu lahka si kupi nov avto, sam tega ko ma on sedaj teb prepusti. če pa ne sprejme tega da bi mela ti svoj avto, pa mu na pleče obes vse prevoze otrok, skratka vedno ko morajo kam it otroci al pa ti ne išči prevoza drugje, ampak naj to stori on. pol boš pa vidla kak dolg bo vstrajo da ti ne bo pomago kipit avta. ko sem jaz naredla izpit za avto je moj glih menjeval svojga, pa mi je htel tastarga pusti, ko itak ni dobil velik zanjga, pa je reko za tvoje vožnje za začetek bo pa dober. pa kaj sem jaz naredila, nisem ga vzela, ko nisem mela nobenih prihodkov in se nisem upala prevzet vzdrževanja avta. čeprav mi je tud to ponudo, da so vsi stroški njegovi sam tankam ga sama, dokler ne bom mela svojga denarja, seveda. ne nisem vzela tega avta, in sedaj mi je mogoče mal žal. no sedaj sem si iz svojga denarja kupila že drugi avto in mi nobedn ne sponaša, kak avto si kupim in kakga gledam.
|
|
|
|