ČebelicaMaja -> RE: reakcija na cepljenje pri 18m-nujno (16.11.2007 10:14:25)
|
Ko se je zbudila, sem še enkrat poklicala in dobila našo zdravnico- opisala sem ji vse in je rekla, da zaenkrat, če ni vročine in se otrok sicer dobro počuti ni treba pripeljat male nazaj, je pa dobro oz. NUJNO ...in to povem vsem, ki boste cepili, da smo poklicali- ker naredijo prijavo (zabeležko) reakcije na cepljenje v kartoteko, da bodo pri naslednjem cepljenju bolj pozorni. Tako nam bo napisala recept za Claritine, potem je svetovala oteklino mazat s Fenistil gelom in dajat gor obkladke in ji po potrebi dat Calpol oz. svečke (v primeru vročine pa takoj k zdravniku). Pa ko bo minilo moram poklicat še enklrat, da bodo čas reakcije zopet vpisal v kartoteko... Še dobro, da je bil mož z mano na pregledu, ker sem pol stvari preslišala - on me je opozoril, da so rekli naj pokličemo, če bo kakšna reakcija- saj je bila naša lumpa v ordinaciji tako živahna, da sem jo ves čas samo lovila, da ne bi kakšno ušpičila. Se je pa flek danes povečal, vendar je malo splahnel- vseeno skrb vzbujajoče...
|
|
|
|