|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep? canesten in bolečine
15.11.2007 18:23:44   
Anonimen
Mene pa nekaj zanima.
Ker imam veliko izcedka sem dobila canesten, tri svečke za tri dni zapored.
Ne vem ali od tega, me je začel bolet v spodnjem delu trebuha zadnje dva dni, (svečke sem vzela dva večera zapored), bolečina se širi v križ. Danes zjutraj pa sem na vložku našla precej te tabletke pomešane s sluzjo, ki je bila podobna smrklju. Ni bilo nič krvavega. Sem pa ravno v 37 tednu, in imela sem včeraj ctg, pa ni pokazal nič popadkov. Res pa je, da me danes še bolj boli.
Ali lahko canesten sproži porod? Ali bi to lahko bil čep?
Prosim, če mi svetujete. Tudi počutim se prav utrujeno.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čep? canesten in bolečine
15.11.2007 18:27:45   
Anonimen
Saj imaš navodila ali ne.Sicer pa ne to ne more sprožiti porod.Mislim da je to čep.če te boli potem draga moja spakiraj in pojdi v porodnišnicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 19:55:17   
klarisima
Pokliči ginekologaaaaa!
Ne čakaj predolgo, lahko se je že začelo...al pa tudi ne user posted image

Jaz bi na tvojem mestu poklicala...

Pa srečno user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 20:11:00   
eva1
Če je bil čep..se bo kmalu začelo..lahko pa tudi čakaš še 1 teden..čist odvisno...ko je meni šel čep, mi je po 2 urah odtekla voda..ni pa nobene panike, dokler se ne začnejo popadki, odteče voda, ali pa če se pojavi krvavitev-v teh 3 primerih pa hitro v P!

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 7:08:34   
Anonimen
punce kako zgleda, ko se ti odlušči čep?

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 7:59:26   
Pikapoka1
Zdravo,
meni s je odluščil čep pred 16 dnevi in vse kar imam o lažni popadki, tko da to še nič ne pomeni. Odlepil se pa mi je cel, pa ni blo prav nič lepo za videt, ene 20 dag zelene, rdeče sluzi..user posted image  Tko da še vedno čakam in se matram s temi lažnimi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 11:21:22   
bina30
Ne, to ni bil čep. Tudi jaz sem dobila canesten vaginalete in v navodilih lepo piše, da se tableta razgradi v nožnici in se lahko izloči v obliki sluzi in majhnih nerazgrajenih koščkov. To si dobila zato, ker imaš kakšno vnetje, ne? No, pri vnetju je malo več sluzi normalno, sploh pa je več sluzi v 37 tednu tud normalno in zato se ti je to pojavilo. Čep bi bil, če bi opazila tudi krvave nitke v tej sluzi. Pri tebi pa se samo sluznica čisti.

(odgovor članu Pikapoka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 11:22:12   
Anonimen
meni se je odluščil čep in nisem imela krvave nitke

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2007 11:24:42   
bina30
Ja, očitno je pri vsaki drugače. Jaz sem ravno danes bila pri G (sem 38t) in sem vprašala, kako naj ločim čep in moj izcedek, ker imam zelo močnega. No in mi je rekla, da je čep bolj gosta sluz, večji "kos", pomešan s krvavimi nitkami.user posted image user posted image  Zdaj pa......kaj bo držalo....ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2007 17:24:17   
Anonimen
Ja, sem včeraj zvečer nato klicala v porodnišnico dežurno, pa je rekla, da to ni nič hudega,
da je samo sluz, tako, da sem brez panike, da bo potrebno kam iti. In tudi še zadnjo svečko canestena sem vzela. Je pa zanimivo, da sem že dvakrat rodila, pa pojma nisem takrat imela, kdaj se mi je čep odluščil in kakšen zgleda. Še vedela nisem za njega. Hvala vam za odgovore.

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?