Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 15.11.2007 18:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj imaš navodila ali ne.Sicer pa ne to ne more sprožiti porod.Mislim da je to čep.če te boli potem draga moja spakiraj in pojdi v porodnišnico
|
|
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 15.11.2007 19:55:17
|
|
|
|
klarisima
|
Pokliči ginekologaaaaa! Ne čakaj predolgo, lahko se je že začelo...al pa tudi ne Jaz bi na tvojem mestu poklicala... Pa srečno
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 15.11.2007 20:11:00
|
|
|
|
eva1
|
Če je bil čep..se bo kmalu začelo..lahko pa tudi čakaš še 1 teden..čist odvisno...ko je meni šel čep, mi je po 2 urah odtekla voda..ni pa nobene panike, dokler se ne začnejo popadki, odteče voda, ali pa če se pojavi krvavitev-v teh 3 primerih pa hitro v P!
|
|
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 16.11.2007 7:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
punce kako zgleda, ko se ti odlušči čep?
|
|
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 16.11.2007 7:59:26
|
|
|
|
Pikapoka1
|
Zdravo, meni s je odluščil čep pred 16 dnevi in vse kar imam o lažni popadki, tko da to še nič ne pomeni. Odlepil se pa mi je cel, pa ni blo prav nič lepo za videt, ene 20 dag zelene, rdeče sluzi.. Tko da še vedno čakam in se matram s temi lažnimi...
|
|
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 16.11.2007 11:21:22
|
|
|
|
bina30
|
Ne, to ni bil čep. Tudi jaz sem dobila canesten vaginalete in v navodilih lepo piše, da se tableta razgradi v nožnici in se lahko izloči v obliki sluzi in majhnih nerazgrajenih koščkov. To si dobila zato, ker imaš kakšno vnetje, ne? No, pri vnetju je malo več sluzi normalno, sploh pa je več sluzi v 37 tednu tud normalno in zato se ti je to pojavilo. Čep bi bil, če bi opazila tudi krvave nitke v tej sluzi. Pri tebi pa se samo sluznica čisti.
|
|
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 16.11.2007 11:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se je odluščil čep in nisem imela krvave nitke
|
|
|
|
RE: čep? canesten in bolečine 16.11.2007 17:24:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem včeraj zvečer nato klicala v porodnišnico dežurno, pa je rekla, da to ni nič hudega, da je samo sluz, tako, da sem brez panike, da bo potrebno kam iti. In tudi še zadnjo svečko canestena sem vzela. Je pa zanimivo, da sem že dvakrat rodila, pa pojma nisem takrat imela, kdaj se mi je čep odluščil in kakšen zgleda. Še vedela nisem za njega. Hvala vam za odgovore.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?