kaj obleči pozimi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

anityya -> kaj obleči pozimi (15.11.2007 16:19:10)

hello! mene pa zanima nekaj čisto praktičnega do katerega leta naj oblačimo fante v žabe in pa kaj naj bo potem nadomestek tega da jih ne zebe ker imam sina starega 8 let in se nad tem zelo pritožuje da jih drugi ne nosijo zato sem mu kupila smučarske hspodnje hlače ampak tudi teh noče obleči vendar pa ima potem ko pride od kje zmeraj hladne noge . Pa če odpišete tisti ki imate že s takimi problemi izkušnje
pa lep pozdrav

al1* -> RE: kaj obleči pozimi (15.11.2007 16:45:31)

Kaj pa podložene žametne hlače? Vem, da tudi moji nečaki, približno toliko stari, nočejo nositi smučarskega perila v šolo, pa jim sestra kupi debelejše hlače.

lelaval -> RE: kaj obleči pozimi (15.11.2007 18:53:13)

Moj 9-letnih tudi hodi pozimi le v kavbojkah. Če pa se sanka zunaj, pa le obleče smučarske žabe. Je pa bolj vroče sorte - ko sem jaz ful oblečena, je on v kratkih rokavih (moški hormoni pač).

aluš -> RE: kaj obleči pozimi (16.11.2007 8:10:57)

Tudi naš je tam nekje okrog 7-8- leta začel "čivkati", da noče žab. Sem mu kupila kao spodnje dolge gate (Neckerman, C&A). Ampak ne bele, take črtaste sivo, modre, ali enobarvne modre, so kot paJKICE. Tiste pa kar rad nosi (ampak potem ko je res mraz in ga dejansko že orng zebe. Sedaj jih še ne nosi.  Oblačimo pa ta tople trinerke (ne podložene ampak tiste ki so na notranji strani "kosmate" in žametke( namesto kavbojk). Ko bo pa res mraz, ga pa naštimam, da obleče dolge gatke (ampak bog ne daj rečt, da so to ta dolge gate!!!!). Saj potem ko jih enkrat začne nosit, mu kar všeč ratajo in ni več problem. Je pa problem v šoli, če se zafrkavajo zaradi tega. Pri nas tega niti ni, oz. jaz mu povem, naj jim kar nazaj pove, da se bodo prehladili, če bodo frajerji, pa kar pali.

Stran: [1]