neobstojen lak za nohte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Naja31 -> neobstojen lak za nohte (15.11.2007 13:20:52)

Punce, a ima katera še podobne težave z lakom za nohte?
Meni gre vsak lak vedno full hitro dol (na konicah) in mi gre to pošteno na živce.
V torek zvečer sem si nalakirala nohte in že včeraj zvečer bi ga morala dati dol, ker zgledajo nohti tako znucano, da je full grdo.
Imam pa ponavadi temno nalakirane nohte in se to full opazi.
Trenutno imam lak od Nivee, ampak tudi pri drugih se mi dogaja isto. a je kakšna rešitev, da lak zdrži vsaj 4,5 dni?

Hvala.

April -> RE: neobstojen lak za nohte (15.11.2007 13:23:01)

Mal dlje zdrži, če si daš čez še nadlak.

solatja -> RE: neobstojen lak za nohte (15.11.2007 13:48:22)

pa če si za domača opravila (pomivanje posode) natakneš rokavice. sicer pa meni tisti, ki dlje trajajo (neli lorealovi, pa saj jih ima vsaka firma nekaj) dejansko dlje zdržijo. 

smigli -> RE: neobstojen lak za nohte (15.11.2007 13:51:53)

moj recept

Vedno si umijem roke preden kar koli začnem, da razmastim nohte, dam prozorno podlago pomožnosti proti cepljenju, potem nanesem barvni lak (včasih 2 plasti) in nato nadlak. Med eno in drugo plastjo pa je potrebno malo počakat, da se fajn posuši. Pri gospodinjskih opravilih pa vestno uporabljam rokavice. Drugače pa imam lak od L¨oreala , traja pa mi celih sedem dni.

Naja31 -> RE: neobstojen lak za nohte (15.11.2007 14:06:04)

Vedno perem posodo z rokavicami. Imam neko manijo glede tega, se mi vsi režijo.

No, lak gre vseeno dol.
Verjetno bo treba kar kakšen nadlak, ampak sem glede tega bolj nepotrpežljiva in vedno kupim te hitrosušeče lake, ker se mi ne da pri miru sedeti in čakati, da se posuši 5 plasti laka.

lelaval -> RE: neobstojen lak za nohte (15.11.2007 18:45:28)

Verjetno bo treba kar kakšen nadlak, ampak sem glede tega bolj nepotrpežljiva in vedno kupim te hitrosušeče lake, ker se mi ne da pri miru sedeti in čakati, da se posuši 5 plasti laka.

Se hitro suši in hitro gre dol. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
A si res lakiraš v 5. plasteh? - potem se ti lak že zato lušči dol. Uporabi le 2 plasti. Ali pa si naredi francosko manikuro- se mi zdi, da se dlje obdrži, ker je na koncih več plasti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mala zirafa -> RE: neobstojen lak za nohte (18.11.2007 8:11:52)

Najboljši lak ki em ga kdaj v mojem življenju imela je od Pupe Lacca rinforzante.ne vem točnega prevoda.Zdržal mi je po cel teden, roke pa imam pogosto pod sem imela pogosto pod vodo in razkužili, zaradi dela.V mullerju ga nimajo več, žal. 
Zdaj ga imam od Mavale.Osnovni lak in nadlak, pa je tudi ok.

Stran: [1]