simonas -> ZA NAS (161.nadaljevanje) (21.12.2004 7:42:36)
|
Dobro jutro punce! Danes pa bom kar jaz odprla novo temo, ker je prejšnja že kar zapolnjena... Danes smo se tu na Štajerskem spet zbudili v precej hladno jutro. Najraje bi se še kar stiskala:love: v postelji, pa je bilo treba vstati in iti v službo:(... Strinjam se z vsemi, ki ste mnenja, da psiha nima preveč vpliva na zanositev. Verjetno je res najtežje uloviti tisti ravno pravi trenutek. Pa upamo, da ga bomo vse kmalu ujele in končno dočakale :duda: Moj :muca: je še vedno bolan. Včeraj sma bila spet pri veterinarju. Se mi zdi, da je bil včeraj že malo boljši, danes zjutraj, pa sem mu hotela dati malo mleka in je spet obupno jokal. Zdaj pa ne vem ali mu mleko ne paše ali ga tako boli. Kak se mi smili. Štiri dni že ni nič jedel, samo malo vode pije, zdravnik pa je rekel, da je močno dehidriran.Saj ne vem kaj naj naredim... Drugače pa upam, da se ta mesec pojavi vsaj ena lepa novička v obliki :modri: ali :roza:, drugače bo to pravi :((:((:(( mesec. Jaz imam 10 dni do naslednje :hudicek:M. NIč znakov, nič sprememb, nič izcedka... Bi se že moralo kaj kazati ali bi naj spremembe nastale po vgnezditvi? Eh... grem raje delat, kot da se spet začnem obremenjevati s tem! Lep dan vam želim! Simona
|
|
|
|