[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.12.2004 0:32:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

anajmad -> KAJ NAJ...ČIST SEM PRESTRAŠENA... (21.12.2004 6:44:21)

Joj BABY,kaj hodiš šlogarci.To je samo lari fari:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Jst sem bila tudi parkrat,pa mi je čist obratn šlogala,kot se je pol dejansko zgodilo.Najbolje pa vpraš našo nevo in ti bo zihr kej povedala:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
en lp:morje:D.

Špelka -> KAJ NAJ...ČIST SEM PRESTRAŠENA... (21.12.2004 6:49:05)

Ah, ja....
Sej človk res ne ve, al nej bo jezen na šlogarce al vesel, da so. Po eni strani ni v redu, ker te je čist prestrašla, po drugi strani pa ti je nardila uslugo, ker te je opozorila na vnetja in jih ti tako lahko preprečiš! Po moje si ravnala pametno da si šla kupit spodnje majice, z odkritim popkom res ne moreš v takem mrazu hoditi naokoli. Pri naslednjih nakupih ne pozabi tudi kakšnih najlonk al pa kr ta debelih žab, pa toplih nogavic, ne prekratkih majic... Seveda za vnetja obstajajo še drugi razlogi: kakšne spolne okužbe (recimo klamidija), ponesrečeni splavi (vem na lastnih izkušnjah), itd.

Torej, punca, predvsem se imej rada in pazi nase, na strah pa v tem trenutku malo pozabi. Veš, šlogarce nej bi ble za to, da nas opozorijo, za kar je prepozno, se tako ali tako več ne vidi v kartah!!!

Kar pogumno!
LP, :)

Drejči -> KAJ NAJ...ČIST SEM PRESTRAŠENA... (21.12.2004 7:24:29)

...Nič bat, vse ob svojem času. Zdaj veš kar ti je šlogarca povedala, no na tebi pa je, da se čimbolj potrudiš in se temu kar je napovedala poskušaš izognit....drugače pa ne preveč razmišljat o tem kar ti je povedala, to potem sam še bolj podzavestno vplivaš na dejanja,...
Toplo se obleci in pridno :sloncek::sloncek::sloncek:

Lep dan,
:muca:

cmokec -> KAJ NAJ...ČIST SEM PRESTRAŠENA... (21.12.2004 8:20:42)

Jaz na besede šlogarce nebi dajala velikega povdarka. Ti živiš svoje življenje in telo je tvoje. Šlogarca ti pa nebi govorila, če ji nebi kaj plačala ali dala. Vsodo si krojimo z lastnim razmišljanjem in ne z razmišljanjem in odločanjem nekoga drugega.

vse lepo in z optimizmom v novo leto,

cmokec

petja -> KAJ NAJ...ČIST SEM PRESTRAŠENA... (21.12.2004 8:41:18)

Baby angel, jaz sem bila pred enim letom pri vedeževalki, ki mi je rekla, da bom aprila 2005 rodila zdravega fantka, da pa bom sicer imela rizično nosečnost.

No ... kot vidiš, sem še vedno na forumu zanositev&ovulacija, tako da ti lahko iz lastne izkušnje povem, da nimajo vedno prav. Pa to tudi ni bila edina stavr, ki mi jo je povedala. V glavnem, nobena stavr, ki mi jih je povedala, se ni uresničila.

Lp, Petja

Anonimen -> KAJ NAJ...ČIST SEM PRESTRAŠENA... (21.12.2004 9:26:24)

Ojla..pa še res je kar so ti dekleta povedala.Usodo si krojiš sam ne šlogarca za plačilo.
Res pa je da se v teh zimskih dnevih le čuvaj zdravje.

No to moramo vse ženske popazit.
LD pa ne preveč razmišljat,ko bo prišel tvoj čas za imet:duda:boš vidla,kaj ti je usoda namenila.

Neva:rozica:

Stran: [1]