Abra -> RE: Saj vem-neštetokrat-puder (18.11.2007 12:28:27)
|
mala žirafa, jaz tudi še nisem slišala za pascal. Če pa je to profi zadeva za vizažiste, najbrž ni v redni prodaji. Ko si s tem namazen je ponavadi res super, držijo dolgo, izgled pa ne more bit bolj popoln ... ne smeš pa pozabit, da so narejeni za snemanja, ko je svetloba ful močna in se nobena napaka ne sme videt (ok, saj si veliko pomagajo s photoshopom, no pri filmu ravno ne) .. hotla sem povedat, da funkcija teh ličil je čisto drugačna od teh, ki jih imamo vsak dan. Koža pod debelo masko težko diha in na dolgi rok pušča posledice, zato je vseeno bolje uporabiti nekaj, kar koži pusti dihat. Saj, če malo poslušaš igralke, kako jamrajo zarad ličil in v "normalnem življenju" prisegajo na "natural look". Jaz sem pred parimi leti tudi imela neke te profi pudre, celo paleto. Potem pa se je čez čas začelo obdobje aken, rešit se jih pa tudi ni dalo čez noč. Zdaj uporabljam clinic superfit, ni tko kriten, mi pa tko tudi čisto paše, da se mi tudi kaka pegica skoz vidi. Kožo sem si pa v teh letih že tudi tko porihtala, da ga pravzaprav ne rabim. Bolj za občutek, da mora bit gor [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|