Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Električna zobna ščetka 15.11.2007 10:49:06
|
|
|
|
san
|
jaz bi kombinirala, no tako sem delala in še vedno delam, mal z navadno in mal z električno.
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka 15.11.2007 10:53:52
|
|
|
|
lelaval
|
jaz bi kombinirala, no tako sem delala in še vedno delam, mal z navadno in mal z električno Mi isto - pri vseh 3
|
|
RE: Električna zobna ščetka 15.11.2007 12:31:23
|
|
|
|
aluš
|
tUDI PRI NAS KOMBINIRAMO (PRI TA VEČJEMU 10 LET - KI se mu zob brez nje sploh ne da v redu očistit, in tamalemu - 4 leta). Samo, da mi imamo baterijske. A električne se splača kupovat, saj so po načinu delovanja najbrž podobne baterijskim?? ali ne.
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka 15.11.2007 12:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Baterijsko od enega leta in pol. Brez panike.
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka 15.11.2007 13:21:49
|
|
|
|
bebica
|
Ja, saj baterijsko sem mislila. Ne vem, zakaj sem električno napisala Bomo kupl.
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka 15.11.2007 14:34:21
|
|
|
|
spacey
|
Naš jo tudi z veseljem in to že nekaj časa uporablja, pa je star 2,5 let. Tu in tam ga uspem prepričat, da tudi z navadno malo poščetka zobke. Skratka mi jo uporabljamo.
|
|
RE: Električna zobna ščetka 16.11.2007 9:49:59
|
|
|
|
mala zirafa
|
Mi imamo baterijsko od sneguljčice iz mullerja, pa je ne mara .Res škoda, ker temeljiteje očisti zobe.Mogoče ji bo služila kasneje, pa en zobek jo boli, mogoče je to krivo.Drugače je zakon!
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka 16.11.2007 10:05:18
|
|
|
|
pravljica
|
baterijaska sigurno ne sčisti zob bolje od navadnega ščetkanja nam je priporočala zobozdravnica baterijsko za zjutraj, zvečer pa bi naj še vedno lepo ščetkali z navadno
|
|
RE: Električna zobna ščetka 17.11.2007 18:17:25
|
|
|
|
Blink1
|
Mi imamo tudi baterijsko princeske in je ful navdušena
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?