|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Božični Gardaland
15.11.2007 9:13:15   
BaNeLa
Letos decembra imamo namen peljati otroke v Gardaland. Globtur ponuja enodnevni izlet v "Božično Novoletni Gardaland", pa me zanima, če je kdo že bil in kakšne so izkušnje - pač ni enako kot poleti, morda pa je zanimivo, ker je drugače.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Božični Gardaland
15.11.2007 9:22:07   
lelaval
Jaz sem  videla v prospektih in zgleda lepo. Ampak, če pomislim, da moraš v vrstah čakat ka nekaj časa, pa jih raje ne bi peljala v tem času.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 9:58:31   
Anonimen
http://utenti.quipo.it/emozioniuniche/Natale.htm

Kot sem na hitro prebrala,bo dogajanje pestro,veliko prireditev za otroke,pravi Dedek Mrazuser posted image Ker je večina atrakcij na vodi,sigurno ne boste šli,bo pa zato polno prireditev,pravljični dogodki na ledeni ploskvi,sprevodi,junakov iz risank.
saj se gre zaradi otrok,toej je čisto dovolj zabavi v njihovem otroškem delu zabaviščnega parka,odrasli pa bodo že kdaj drugič prišli na svoj računuser posted image
gužva sevda bo,ampak,kaj ni to doživetje,praznične dni med ljudmi doživet.
sicer za vas nezanimivo,ker ne poznate VIP-ovce itlijanske TV,jih bo pa kar nekaj tam z družinami,kot reklama.naprimer znameniti nogometaš Rome Totti z ženo in otrociuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 15.11.2007 10:01:25 >

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 10:55:03   
BaNeLa
Hvala za komentarje. Sicer verjamem, da je gužva, ampak je pa na voljo odhod vsako soboto - tako, da mislim, da ne bo tako hudo....glede gužve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 20:29:52   
Anonimen
mi za božič še nismo bili,na slikah pa zgleda ful lepo.
smo pa bili za noč čarovnic in je bilo ful dobro,ker vse okrasijo v tem stilu.
pojdi si ogledat vse predstave,na ledu,v gledališču,mjuzikle,pa to... ful lepo.

(odgovor članu BaNeLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 9:31:22   
binica
Mi tudi razmišljamo, da bi šli v času božiča skupaj s prijatelji, ki imajo isto staro punčko, se pravi 2,5 - 3 leta bosta takrat imeli.

Sama sem bila v Gardalandu že ene 10x in mislim, da se bosta tudi Lana in Asia zabavali, pa čeprav tako mičkeni....

p.s. neva, kje si pa prebrala kdo pride od znanih oseb (Totti in to) - na tej spletni strani tega nisem zasledila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 13:12:50   
Anonimen
Na straneh gugla sem odtipkala Natale a gardaland in je odprlo ne kup linkov kjer se najde informacije:Mislim,da sem se uštela,da so bili Totti in družina,poletiuser posted image Piše,pa,da bodo junaki risank Bags Bany,pa Titti,user posted image

http://www.gardaland.it/news/News.php?id=162

http://www.divertimento.it/news/index.php?nid=2055884

Tu so slike,kaj se dogaja za Božič.

http://utenti.quipo.it/emozioniuniche/Natale02.htm

http://www.eventiesagre.it/Eventi_Vari/4068_Gardaland+Magic+Winter+.html

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 13:17:29   
Anonimen
Se opravičujem zaradi prevelikih slik.Ko sem jihkopirala,so bile majhne,tu so pa izpadle velikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2007 21:37:47   
hariba
Zagotovo bodo tvoji otroci uživali v prazničnem, pravljičnem vzdušju, zato jih kar pelji. Kar se pa gužve tiče je pa zmeraj, ne glede na to ali je julij ali pa božič. Sem bila že včekrat in zmeraj je bila pač enkrat malo majnša drugič malo večja. In najbolj zanimivo je to, da pred dvema letoma, ko prvič nisemo bili na soboto ampak v torek zadnje dni avgusta, ko je nisemo vče pričakovali, saj ni bilo vče njihovih počitnic je bila najhujša. Kakor pač naletiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2007 8:19:12   
mala zirafa
Ma, hvala lepa.Mraz sovražim ( razen smučanja), pa še vsi sedeži so ledeni.Kako pa zgleda se po slapu peljat ko te ta vse povsod pošprica?Mi se odpravljamo spomladi tja po možnosti med tednom.Vseeno pa mpra zgledat krasno v lučkah in z božički okrog.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2007 11:20:35   
BaNeLa
No, za vse skeptike: bili smo v soboto v Gardalandu in bilo je FANTASTIČNO - seveda so bile vodne variante zaprte - razen tam, kjer se voziš po vodi počasi (ladja, piramida) , ostalo pa je bilo super, božična glasba, okrašeno, umetni sneg..... Cel dan sonček, otroci so uživali, gužve NOBENE, nikjer nismo čakali in ogledali smo si celotnega, s tem, da smo na kakšne stvari šli 2x.....torej res priporočam!

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 14:14:36   
binica
Joj Banela, mene tudi ful mika, da bi šli tja 2.1., pa mi vsi pravijo, da sem nora, da se bo ta mala premrazila.... tako da sem sedaj v dvomih kaj naredit. A res ni bilo gužve?
Saj ne vem če it ali raje prestavit na pomlad, je pa sigurno sedaj vse ful lepo okrašeno... a se ti je zdelo primerno za 3-letnico?

LP, Binica

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?