Anonimen -> Kaj bi izbrali vi? (14.11.2007 21:26:25)
|
S partnerjem sva skupaj 6 let,imava dva mala otroka,s katerima sem cele dneve sama doma,saj je partner cele dneve v službi.Za vsak odhod,pa če glih grem v trgovino si moram iskat varstvo pri moji mami,saj je težko it z obema po trgovinah(2,5 letnik in pol letnik),no in zato je večinoma partner postal nabavni.No in ker sem cele dneve sama doma z otroci,sem že postala zagrenjena,saj nisem imela nobene družbe oz.časa za kolegice.Po netu sem spoznala na eni klepetalnici enga tipa,sva se zmenla in šla na pijačo,on mi je takrat dal jasno vedet,da pijača in sex in tudi jaz sem bila zato,seveda če bo med nama kemija,no in ko sva šla na pijačo sva si bila všeč,on ni bil vsiljiv,tak da so bile vse možnosti v mojih rokah,kak bom nardila,tako bo in odločla sem se za sex brez obveznosti.No tako sva se dol dala,ostalo pa ni le pri 1x.Sprašujete se ja kaj zdaj,ja problem je nastal,ker sva se zaljubila,se noro privlačiva na vseh področjih,najbolj pa v sexu.Govorila sva tudi o skupni prihodnosti,pa si ne upam nardit še tega koraka.Po eni strani bi bila z njim,saj sva oba zelo odkrita,želim si življenja z njim,po drugi pa razmišljam,če pustim tako kot je in ostaneva samo ljubimca,samo tega me je strah,saj na dveh stolih je težko sedet,kaj predlagate?Ja pa kar spljuvajte me zdaj,kakšna mama sem neki.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|