viv_ -> Infantino (20.12.2004 19:59:06)
|
Še malo kritike: očitno so njihova prioriteta vozički Quinny in tu so odkrili tržno nišo. S tem so očitno zadovoljni in kaj več se jim že ne da ... Trenutno smo v fazi seljenja spalnice v drug prostor, tako da bo naša mala enoletnica :) dobila svojo sobico. Ker ima že sedaj v svojem "kotičku" v glavnem Bebe jou dodatke (tapetna bordura, posteljnina, baldahin na posteljici, previjalna podloga, ...) sem v trgovini Infantino želela naročiti tudi luč in nekaj blaga (da bi ji naredila zavese) iz istega programa. V katalogu 2003/2004 so vse te stvari, tako da ni bila to kakšna moja muha. Po neskončnih telefoniadah in tudi obisku v trgovini so mi povedali, da sicer to je v katalogu, ampak so govorili s proizvajalcem in tega ni več v proizvodnem programu... OK... Za vsak slučaj sem poslala še mail Schmidu v Celovec in danes sem dobila odgovor, da lahko kadarkoli do 24.12. prevzamem naročeno robo v njhovi trgovini. Sedaj me je dokončno izučilo, da nikoli več k njim, ker to ni bilo prvič, da se v Infantinu ni dalo dobiti, pri Schmidu pa brez težav. lp, Živa
|
|
|
|