livia -> RE: Smučanje - kdaj? (18.1.2009 13:57:42)
|
Evo, mi smo se glih vrnili s smučanja. Aprila bo stara 3 leta in je totalni fanatik na smučanje. Kupili smo ji prave smuči in pancarje, a si nismo preveč obetali. Jaz sem mislila, da še pancarjev ne bo hotla obut, pa je bilo ravno obratno. Sankat sploh ni hotela več. Dali smo jo na smuči in je neki sama malo hodila, potem se je nono ukvarjal z njo 2 dni, jo za rito vlekel v hrib in spuščal dol, spodaj jo je pa nona lovila. Potem je šla sama na tekoči trak. Drugi dan sem jo prevzela jaz, saj je babnica hotela na vlečnico. Mene je bilo ful strah, a je šlo. Sva šli skupaj na jajčka ali krožnik (kaj pa vem kako se reče tej vlečnici) in potem je smučala z mano med nogami. V šolo je še nisem dala, ker smo bili v italiji in sprejemajo od 3 leta naprej. Malo sem jo učila plužit, a ni šlo preveč. Zadnji dan sem ji kupila nek pripomoček za pluženje, pa bova probali še na našem smučišču v Logatcu, če bodo kaj zalaufali vlečnico. Ko se je zjutraj zbudila je že kričala, da gre ona smučat. Mene je ful presenetila, ker sem pričakovala, da ji še ne bo tako všeč. Naj povem, da je tudi ene 3 krat padla, a je to ni ustavilo od veselja do smučanja.
|
|
|
|