curkica -> RE: PCO in klomifen (15.11.2007 9:40:17)
|
_marjetica_, vidim, da te nobena ni kaj prida potolažila v tej situaciji, pa ti bom jaz napisala nekaj vzpodbudnih besed. Takole je, vem da so tudi dekleta s PCO, ki so zanosila, preberi si malo po forumu (klub klomifenk, npr.). Današnja medicina je res že tako napredovala, da upamo, da bomo nekega dne vse, ki se tako težko trudimo, srečke nosečke (tako ali drugače). Je pa res, da je pri PCO problem ravno odsotnost ovulacije, zato ti je zdravnik predpisal klomifen, ki vzpodbuja rast foliklov. Vendar, če telo odreagira nanj, ne boš vedela, če ti gin. ne bo to spremljal z UZ. Tudi sama imam PCO in sem na klomifenu kar naprej. Prvič ko mi ga je gin. predpisal, so mi rast foliklov tudi spremljali na UZ, in sem na tablete dobro odreagirala, prijelo pa se žal ni nič. Sem bila 2x že tudi na IUI-inseminacija, pa se tudi ni prijelo. Moj ima slabe plavalčke. Tako da sva zdaj v postopku za umetno. Čakava pošto!!! Takole, draga moja, malo spodbude. Ti samo bodi optimistična, pa boš videla, da bo lažje. Tudi jaz se včasih že kar obremenjujem (saj vem, pride tak dan), stara sem 31, želja po otročku je prisotna že dolgo, in ko vidim druge nosečke in male dojenčke, mi je ful grozno. Tako je kak dan, spet druge dni pa se zaposlim s čem, ali imam v službi norišnico ali pa se z mojim odločiva in ga zažurava, pa spet mine cajt in malo pozabiš bolečino. Tako da _marjetka_, ti samo optimistično glej na vse skupaj, pa bo. Jaz na primer, ko mi je hudo, berem po tem forumu in potem vidim, da nisem sama, pa me punce s čim potolažijo, ali pa jaz kero [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], pa je to to! LP!
|
|
|
|