uvajanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

kaya2007 -> uvajanje (14.11.2007 10:38:38)

uvajamo GH, od sadja smo do zdaj probali jabolko, banano in hruško...kaj naj ji dam naslednje?
od zelenjave je pa jedla korenje, cvetačo, bučke in krompir, v načrtu pa imamo še brokoli in kolerabo.. no pa še špinača mi pride na misel. kako naprej? in ali je kaj narobe, če kakšno zelenjavo kupim zamrznjeno?

lilka -> RE: uvajanje (14.11.2007 10:45:07)

Jaz sem dala še:
sadje:papaja, mango, kaki amapak kuhano, največkrat kar z jabolkom, če je bla zaprta pa sem skuhala še suho slivo
zelenjava:brokoli in kolerabo kaj daj, moja ima najraje kolerabo, potem sem dala še blitvo in tudi cvetačo, ta teden bom dala pa papriko, jaz ji kaj zamrznjenega še nisem dala, kar kupim svceže sej itak vse majo.

kaya2007 -> RE: uvajanje (14.11.2007 11:42:10)

brokoli sem hotla kupit zamrznjen, ker imajo trenutno samo čudnega po trgovinah..bom še pri zelenjavarju pogledala, če je kaj lepši

emaa -> RE: uvajanje (14.11.2007 11:51:33)

Nič ne bo narobe , če kupiš zmzrnjeno. 

SPOKEC -> RE: uvajanje (14.11.2007 12:27:36)

tudi jaz mislim, da ni nič narobe če kupiš zamrzjeno zelenjavo. tudi mi prakticiramo tako, pa pikica je že skoraj vse

JAPE -> RE: uvajanje (14.11.2007 12:39:55)

Tudi midve jeva že vse našteto. Pa me zanima koliko vaši otročki pojejo? Naša je stara 7 mesecev, pa zelo malo poje, kmalu glavo stran obrne ali pa začne ven metat. Tako, da se trudiva zamenjati en obrok dojenja, pa nama gre zelo počasi.
Kako ste ve to kaj prakticirale? Opažam, da bi se mala še naprej samo dojila.

kaya2007 -> RE: uvajanje (14.11.2007 18:15:25)

naša že itak full malo poje (tudi mleka), tako da tudi GH poje le nekaj žličk. jo moram hecat, da odpre usta, sama jih odpre le za pire krompir [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
koliko žličk sploh mora pojesti, da to nadomesti npr. 30ml mleka?

MADMAX -> RE: uvajanje (17.11.2007 9:42:30)

nič ni narobe če kupiš kakšno zelenjavo tudi zamrznjeno, jaz sem sicer rekla da je ne bom kupovala da bo vse friški ampak je tud zam. uredu zraven zelenjave daš lahko že kakšnega purančka.

Stran: [1]