|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo v vrtcu za božička - kaj bi si želeli??
14.11.2007 9:02:09   
bobek05
Dragi starši,

premišljujem o tem, s čim obdariti otroke v vrtcu za božička. V našem vrtcu smo imeli že TOLIKO različnih daril, da nam že počasi zmanjkuje idej (dežnik, odejico, košek za igrače, blazine, žoge, knjigice ... + sladki del). Vedno se trudimo, da bi otroci dobili kaj uporabnega, hkrati pa jih seveda ne prikrajšamo za sladkarije - vsaj na ta dan ne.

P.S.: Sadja ne dajemo, ker nekaterih otrok ni v vrtcu na dan obdarovanja (npr. bolezni) in potem ta darilo čakajo čez praznike (in sadje zgnili v vrečkah).

Torej vas prosim, da mi vsaka mamica, ati, babica, dedek, teta, stric, vzgojiteljica... napiše kaj bi si želel-a za darilo za otroke v vrtcu.

Hvala vsem.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo v vrtcu za božička - kaj bi si žel...
14.11.2007 9:15:03   
poliloni
Pri nas je ta mal (pa ne v vrtcu ampak od vaškega božička) dobil lansko leto ročno lutko miško - rokavica, gor je pa miš prišita. In je bil full vesel. So bile pa mešane - eni so dobili ovčko, drugi žabo,...

Sicer ima pa full rad sestavljanke.

Jaz sem pa pristaš lesenih igrač - spomin, sestavljanke,...

Koliko pa so stari otroci?

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 9:36:29   
soncece24
Kaj pa pobarvanka + barvice/voščenke? Zadnjič sem videla v Müllerju menda ful lepe pobarvanke z božičnimi motivi.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 10:08:15   
Anonimen
Pri nas so enkrat res nekaj dobili, sem se zdaj spomnila. In sicer tako leseno stojalo za zobno ščetko, v obliki klovna, na keterem je bila pritrjena peščena ura (da otrok ve, koliko časa si mora drgniti zobe). Tisto je bilo kar fletno, verjetno od tiste firme, ki izdeluje tiste lesene črke za na vrata.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 12:04:10   
bobek05
darila se nabavljajo za celoten vrtec in morajo biti primerna za otroke od 1-6 leta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 12:51:10   
nuala
Mojadva sta lani dobila pri enem špotnem društvu kape ( take velurjaste ) in ni bilo šanse, da bi nataknila na glavo kakšno drugo.
Pa Jakob je dobil v vrtcu leseno sestavljanko - gosenico. Fajn za majhne otroke.
Pobarvank, flomastrov in plastelina sta vedno vesela. Plastelin in modelčki se mi zdijo fajn darilo za 2 do 4 letnike.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 14:57:51   
tosja
Pri nas je že nekaj let knjiga - Slovenska ljudska, pa frutabela oz. podoben zdrav prigrizek.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   - kaj bi si želeli??
15.11.2007 13:49:41   
bini
Tudi moje mnenje je, da knjig (lepih in kvalitetnih) ni nikoli preveč..
poleg tega bi bil moj predlog mogoče tudi pobarvanka, topel šal, pa ročne lutke so res fletna stvar, ki jih skupaj s starši lahko uporabljajo... bi se še kaj našli... ampak itak smo starši in otroci najbolj veseli pozitivnih, dobrih in srčnih vzgojiteljic - je očitno, da si med njimi tudi ti user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: - kaj bi si želeli??
15.11.2007 23:19:59   
bobek05
bini, hvala za kompliment user posted image

res delam z otroki, ampak s strani svetovalne službe - se pravi nisem vzgojiteljica, ampak svetovalna delavka

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2007 8:21:25   
Nika v službi
Mi smo letos prvič vrtičkarji in mi celotni postopki še niso poznani, zato me zanima, če je to pravilo po vseh vrtcih - namreč obdarovanje za Božička. Kdo financira darila, ali moramo starši kaj prispevati, kdaj in kje se potem to zmenimo? Ali je to izključno dobra volja vrtca in posledično tudi strošek njihov?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2007 8:31:29   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mi smo letos prvič vrtičkarji in mi celotni postopki še niso poznani, zato me zanima, če je to pravilo po vseh vrtcih - namreč obdarovanje za Božička. Kdo financira darila, ali moramo starši kaj prispevati, kdaj in kje se potem to zmenimo? Ali je to izključno dobra volja vrtca in posledično tudi strošek njihov?

Hvala za odgovore.

Pri nas v vrtcu ne prakticirajo tega, žal. Vzgojiteljice vsako leto izdelujejo novoletne čestitke, katere starši lahko kupimo in s tem denarjem vzgojiteljici kupita igrače, ki so primerne za to skupino, nekako tako cela skupina dobi igrače, vendar te igrače potem ostajajo v skupini.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2007 9:52:54   
pety78
Lego kocke so primerno darilo za vse starosti.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2007 21:24:26   
frutka_
Meni se darilo samo po sebi ne zdi tako pomembno kot celotno vzdušje decembra. Da se gre gledat lutke, gremo v gledališče, pridejo starši ali stari starši na obisk, mi gremo h komu v službo na obisk (če smo povabljeni!). 
Lepo je, če je pravljično, prijetno, toplo, se kaj speče, kdo pride na obisk...Obišče nas Dedek Mraz in prijatelji in Dedek Mraz  VSAKEGA pozdravi, mu izroči darilo, pa kakšnega lupčka stisne na lička in potem je zabava in se je sladkarije in spije čaj. Pogledamo darila, ki so čimbolj zavita v papir, po možnost v največji možno škatli, v kateri je polno stripora, da darilo iščejo...ej, to je noro! Ni pomen v darilu, glavno je vzdušje!!!!
Eno leto smo Dedka Mraza in Božička pričakali na vlaku do Ruš! Še zdaj po 3-eh letih se otroci spominjajo tega.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2007 23:31:56   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hvala za odgovore.

Nika v službi, tole je tako - sina imam v vrtcu v MB in tam smo starši prispevali denar (5 eurov), tam kjer pa delam (izven MB), pa bo financirala občina (obdarovali pa bomo tudi vse otroke, ki niso vpisani v vrtec)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)

Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!