TEČAJ ZA BODOČE OČETE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tanaja* -> TEČAJ ZA BODOČE OČETE (20.12.2004 11:27:46)

Zanima me če so kje na netu ali na tej strani objavljeni datumi tečajev za bodoče očete za Domžale ali Ljubljano (tisti tečaj, ko traja le par ur, stane 4000 SIT in meni ni treba bit tam),omogoča pa bodočemu očetu prosotnost pri porodu.

Lp, tanaja*

Lunca1 -> TEČAJ ZA BODOČE OČETE (20.12.2004 11:47:57)

Ojla!

V Kranju se oče udeleži materinsek šole in je potem lahko pri porodu. Ni mu pa treba nič plačat.

Lp lunca

tanaja* -> TEČAJ ZA BODOČE OČETE (20.12.2004 12:25:12)

Ja to vem, ampak jaz sem se odločila, da to nosečnost ne bom še enkrat hodila v materinsko šolo. Je pa preteklo že več kot 4 leta od prejšnjega poroda, tako da mora(va) it ponovno na tečaj:zmeden:.

lp,tanaja*

Lunca1 -> TEČAJ ZA BODOČE OČETE (20.12.2004 12:32:08)

A potem očka z izkušnjami v 4 letih "zastara" al kaj. kakšna traparija. Če je preživel enkrat, bo pa že še enkrat. Glavno da služijo denar:grrr:.

Lp lunca

Vidov ati -> TEČAJ ZA BODOČE OČETE (20.12.2004 12:38:47)

Tečaj v LJ je za bodoče mamice brezplačen, za očke je pa 4.000 sit, da se jim povrnejo stroški za material, ki ga rabi pri prisotnosti pri porodu (copati, obleka, pranje le-teh,..). Če ne bo pri porodu mu za tečaj ni treba plačati nič.

Če je že bil na tečaju mu ni treba hoditi še enkrat, bo moral pa 4.000 sit plačati v porodnišnici (če bo zraven svetil ;) ). V Postojni so meni priznali račun, ki sem ga plačal na tečaju v ljubljanski porodnišnici. :)

tanaja* -> TEČAJ ZA BODOČE OČETE (20.12.2004 12:50:53)

Me je glede tečajev vse jasno, szanimajo me samo DATUMI tečajev, ki so samo za bodoče očete:metulj:.

P.S : Po štirih letih ti zapade tečaj. Pri prvem podoru je bil prisoten in želi biti tudi zdaj:bravo:!

lp,tanaja*

Stran: [1]