|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odpustiti in pozabiti?
14.11.2007 20:00:57   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

to je to, kar nisem vedela

zakaj bi pa ti mogla to vedet!?

Ne da bi mogla....samo včeraj nisem vedela....iz glave

Aja.. nisi se spomnla.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.11.2007 20:02:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Najtežje v življenju je (znati) odpuščati, zato ima Tjazy prev. Pozabila nisi, niti ne moreš, odpustiš pa ...

.. ker je to v bistvu tudi najlazje.. ker najtezje je to breme nositi s seboj..

Ne vem, če imam prav.

Da razmislim...ne vem iz glave.

Nisem vedela....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
14.11.2007 20:43:45   
Teja N
Jaz pa mislim, da ti je življenje pravkar ponudilo enkratno, redko priložnost - da se soočiš s preteklostjo in svojimi strahovi. In ponavadi se tisto, česar se najbolj bojimo, izkaže za popolnoma neškodljivo. Nič ti ne more storiti. Nihče, ne on, ne kdo drug. Prizadanejo te lahko le takrat, ko jim to pustiš. In zdaj si starejša in močnejša, pa če se tega zavedaš ali ne.

Pojdi. Čas je.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.11.2007 20:56:50   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Zdaj pa, ali sprejmem njegovo vabilo, in pozabim na kar je bilo, čeprav je zelo boleče vsakič, ko samo pomislim na tiste dogodke, ki so se dogajalo. Ali vržem stran tiste karte in živim naprej?

Naredi kar se ti zdi tezje.. in bo zihr prav..

Najtežje v življenju je (znati) odpuščati, zato ima Tjazy prav. Pozabila nisi, niti ne moreš, odpustiš pa ...

se strinjam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.11.2007 20:57:26   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Teja N

Jaz pa mislim, da ti je življenje pravkar ponudilo enkratno, redko priložnost - da se soočiš s preteklostjo in svojimi strahovi. In ponavadi se tisto, česar se najbolj bojimo, izkaže za popolnoma neškodljivo. Nič ti ne more storiti. Nihče, ne on, ne kdo drug. Prizadanejo te lahko le takrat, ko jim to pustiš. In zdaj si starejša in močnejša, pa če se tega zavedaš ali ne.

Pojdi. Čas je.

to pa je še bolj resuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 55
14.11.2007 22:36:10   
Rožica I
Ne razumem, zakaj bi se morala odzvat povabilu?! Zato, ker ti ga je dal pač nekdo, ki je tam dobil službo user posted image ?! Lahko da ga je delil okrog, pa je slučajno srečal tvoje starše..

Če te je ta človek tako zelo prizadel, je čas, da pozabiš nanj. Z njim te ne veže nič, razen slabih spominov. Zakaj bi se torej izpostavljala? Če pa se ti je opravičil in mu je bilo iskreno žal, pa je druga stvar. Se soočiš z njim, če je treba...ali pa tudi ne.
Če pa je to njegovo vabilo kao opravičilo... bi ga jaz na mestu tvojih staršev raztrgala, ti ga pa kar v koš zabriši. 

Pozabi to osebo, ker ji s tem, ko misliš nanjo, daješ moč, ki jo ima nad tabo.  Naredi si prioritetno lestvico pomembnih oseb v tvojem življenju. Ti, partner, otroci, starši, prijatelji, sodelavci, sorodniki... Kje je ta oseba?
Ni je na spisku, ker zate ni pomembna. Daj si duška na ves glasssss: Ta človek ni več pomemben v tvojem  življenju!!!

ROŽICA

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
16.11.2007 18:07:46   
Gina
V bistvu sploh ni važno, ali greš ali ne, važno je, da ta reč ne upravlja več s tabo. Dokler pa vsakič, ko tega človeka srečaš, melješ v sebi slabe stvari, potem kaznuješ v bistvu zgolj sebe, on upravlja s tabo, s tvojimi mislimi na daljavo, tvoja dobra volja, sreča je odvisna od tega, ali je on blizu ali ne, ker takrat gredo čez misli oslarije, maščevanje, žalost, grenkoba, kaj vem kaj, vsekakor pa nič lepega....zato moramo odpuščat - ampak zaradi sebe, da ne razmišljamo več o neumnostih, da imamo svoj mir, moramo biti toliko egoistični, pa se nehamo kaznovat sami sebe, odpuščanje ni zaradi človeka, ki ti je nekaj storil, njemu kaj dokazovat je bedarija, zgolj maščevanje, ki ne pelje nikamor, razen v dokazovanje, da si še zmeraj poln slabih misli, kompleksov. Kaj je zdaj bistvo, osvobodit sebe in oprostit - ali ne oprostit, viset na zamerah, biti zagrenjen vsakič, ko beseda nanese nanj? Meni osebno je življenje čisto prekratko, da bi si ga oteževala z zamerami. Ne vidim smisla.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.11.2007 21:35:24   
mami_miki
ja...te štekam. ko se je meni ena zamerila, pa je nisem videla kakih 10 let-me je že imel firbec, kako bo, ko jo bom videla, bom isto jezo čutila ali ne....no...to še nisem čist ziher, da sem odpustila...se mi zdi, da se še zdaj prizadeta najstnica počutim, če se v spominu vrnem nazaj...jaz bi šla, da vidim. če je še sovraštvo prisotno...pol pa včasih mislim-saj smo bili sam otroci...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
19.11.2007 18:01:19   
anarabarbara
Ne se soočat z njim na njegovem terenu.
Ko se boš soočila z njim, moraš biti ti v boljšem položaju kot on. No ja, če si full bogata in se znaš zelo samozavestno obnašati v igralnici, poznaš vse igralniške fore in imaš zraven nekaj pomembnih in bogatih ljudi, ki so na tvoji strani itd - potem greš tja s svojim kešem in mu daš vedet, kako si boljša od njega. Če pa denarja nimaš ravno za razmetavat in nimaš nobenih izkušenj z igralnico, potem pa ne rini tja. Sploh pa ne s svojimi starši. No good.

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?