trenirka in čevlji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lojzika -> trenirka in čevlji (13.11.2007 23:53:15)

No ponavadi oblečem malega za v vrtec kar v kakšno trenirko. Ampak sedaj je že mrzlo in ker ima fajne čeveljčke mu obujem čevlje zraven trenerke sp del.
Vedno sem govorila da je to najbolj out, sedaj pa sama tako delam.
A še katera naredi tako? Trenerka pa nobena nima patenta spodaj

Anonimen -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 7:01:23)

Jaz sem mu zato kupila take kot ene visoke superge. Kot ene čevlje za v hribe na ježke. Ker meni trenirka in čevlji ... ma ne no, ne morem.

poliloni -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 8:11:25)

Mi smo letos kupili malo višje superge, ki spominjajo malo na čevlje in ves čas nosi le te, tako da mu čevljev sploh ne bom posebej kupovala. Problem rešen. Vsaj moj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jančika_ -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 8:44:12)

Mi nimamo problemov s tem, ker mali na noben način noče nosit trenirke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Tako da imamo druge probleme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

bobek05 -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 9:07:25)

Jaz tudi našemu za vrtec vedno oblačim trenirke (zdaj seveda debelejše), če grejo ven pa mu oblečejo tudi žabice.
Glede čevljev je pa tako - skoz leto ima vedno superfitke (teniske), za jesen pa sva mu kupila na pol čevlje, na pol teniske (Geox - toplejše)... So tak fajne, da pašejo tako k trenirki kot k hlačam.

Sicer pa se ne sekiraj kako otrok izgleda. Glavno je, da mu je toplo in da se v tem vredu počuti.

Marogica -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 9:10:51)

TUdi meni je to "kmečko", vendar je ta strejši otrok nosil trenirke brez patenta do svojega 4. leta, nato smo prešli na kavbojke. Z mlajšim je enkao. Se mi zdi, da so te hlače najbolj primerne, so mehke, ne tiščijo, ne drgnejo....

Čevlje pa naša dva nosita takšne "vmesne". Torej debelejše "gležnajre".

Naja31 -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 9:11:01)

Jaz se sploh ne sekiram glede tega.
Trenerko ima vedno ker si še ne zna sam odpeti hlač in potem je lažje če ima hlače na elastiko za lulanje in slačenje. Tistih 5 minut zjutraj na poti do vrtca in potem domov bom že preživela, če bo imel čevlje na trenerko. Če pa greva po vrtcu kam direktno, ga kar tam preoblečem v hlače.

TiaSara -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 14:12:38)

Joj no, kaj pa če je otrok mal "po kmečk" oblečen. Meni je pa "mim", da se kdo sploh zaradi tega resno sekira - ker mali se gotovo ne (vsaj dokler ga mama ne pouči o vseh tegobah modnega sveta). Važno, da mu je dovolj toplo in udobno.

Anonimen -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 14:14:42)

Ja, TiaSara, imaš čisto prav.

Anonimen -> RE: trenirka in čevlji (14.11.2007 14:17:40)

moja ma skor zmeri čevle in trenirko. ampak so trenirke brez patenta ..a la jazz hlače. in še nikol nisem pomislila da to čudnop zgleda. naša pa noče nosit kavbojk in drugih takih hlač, ker so pretrde, ne zna jih slečt in tudi meni se zdijo popolnoma neudobne. pa še na sredo riti ji vsake take hlače zlezejo.

Stran: [1]