Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

lolipop123 -> Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT (13.11.2007 22:00:16)

Zanima me še, kakšne so vaše izkušnje z menjavo KT, konkretno z menjavo Logest za Yarina ali Yasminelle? Sama namreč jemljej Logest in imam težave z vlažnostjo nožnice, zato razmišljam o menjavi tabletk.

Pa še to: zasledila sem, da ginekologi za suho nožnico in/ali upad libida pogosto priporočajo bolj estrogensko poudarjene KT, kot so npr. Stediril-m, Microgynone, Rigevidon. Ali ima katera izkušnje z omenjenimi KT, kakšni so stranski učinki?

Lp!

purple -> RE: Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT (14.11.2007 7:21:52)

Jaz sem stediril m, pa nimam problemov z njimi. Jih fajn prenašam, pa nobenih stranskih učinkov.

fragola -> RE: Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT (14.11.2007 10:22:44)

Ko sem jemala Kt sem na začetku jemala Logest in ker sem mela probleme po njih sem šla na yarino poteh sem bla zelo zadovoljna. 

Taula -> RE: Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT (14.11.2007 12:58:44)

Meni je bila Yarina najboljša.

majcci -> RE: Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT (14.11.2007 14:09:02)

Jaz uporabljam stediril- m in nimam nobenih težav. Pred njimi sem jemala tri-stediril, vendar so jih nehali proivajati, zato sem dobila stediril-m. Nisem pa imela ne prej in ne zdaj težav. Jem jih pa že vsega skupaj 8 let.

Stran: [1]