danajana -> One question...or two-EA (20.12.2004 13:49:38)
|
1. kateter za lulanje ne boli nič ker imaš EA 2. jaz sem bila odprta 2 prsta in ni bil problem glede EA 3. meni nič kaj všečen Tasov mislim da se piše, od babic pa se ne spomnim več imen - imam napisane. Sta bili dve, ker so se vmes zamenjali 4. v porodni je prisoten stalno, ko greš v sobo gre on domov. Obiski so od 14 do 15:30 ure (upam, da je ura še taka kot lansko leto) in takrat je partner lahko s tabo, drugače morda če greš ven iz sobe na hodnik vendar je to res le par minut. Otroka ne moreš peljat kar ven, ker ponavadi sestre kaj težijo, da se bo prehladil. Če vzameš svojo sobo in zraven plačaš še za partnerja je prisoten lahko tudi 24 ur. Tako je bilo pri meni zadnje tri dni. 5. kaj početi čez dan..... ha, zanimivo vprašanje. Nič, počivaš, jamraš da te bolijo šivi, malo previjaš, hranih malega, crkljaš, bereš, poslušaš radio, se greš tuširat, če ga lahko neseš na hodnik sem ti odgovorila v prejšnjem vprašanju. Moja je prva dva dneva samo spala, ker je imela zlatenico, potem je bila en dan pod lučko in sem bila sama, lahko sem jo "stražila" ali pa počivala v sobi... V dopoldanskem času non stop nekdo hodi po sobi, čistilke pa vizita, pa potem ti odpeljejo dojenčka na vizito, pa ješ,.... 6. v porodni sem poslušala tisto, kar so oni dali gor, radio.
|
|
|
|