hranjenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lisicka25 -> hranjenje (13.11.2007 20:20:12)

zivjo mene pa samo neki zanima,moj sincek je star 2 mesca pa pol. Zadnje dni mi sploh noce pogosto jesti kot prej.prej sva se hranla na 2 uri zdaj pa na 4,5 ur ce mu ponudim prej zacne jokat in obraca glavico stran.Ponoci pa mi normalno je,ko se zbudi mu dam za jesti in normalno vlece cez dan pa noce!Ne vem kaj da naredim,ali mogoce katera.hvala

Nami -> RE: hranjenje (13.11.2007 20:35:40)

Ojla!
Mi smo z našo punčko imeli isti problem.Ko smo imeli drugo posvetovalnico sem za to problem povedala zdravnici pa mi je rekla da če noče jest naj jo ne silim in da bo že sama iskala ko bo bila lačna. Rekla mi je da noče jest ker ima pač dovolj in če bi bila lačna bi že jedla! Vsake toliko sem ji ponudila in če ni hotela jo nisem silila,pol pa je že pršla tista ura ko je postala lačna in je jedla! Pa tud pravijo da bolj kot so večji da manj jejo oz. imajo več moči za vlečt in se bolj hitro najejo! Zdej pa ne vem, lahko je problem tudi kje drugje...

Lp

soncnica07 -> RE: hranjenje (13.11.2007 21:32:01)

ja, očitno ima pač dovolj, tako da se ne sekirat.. sej počasi bo itak začel jesti na 3, 4 ure.. sej to je nekak boljš zate, ane?
lp

sneška_ -> RE: hranjenje (13.11.2007 21:34:06)

Na začetku tretjega meseca otrok že začne s svojim ritmom hranjena.Tako da se ne sekiraj preveč.

lelaval -> RE: hranjenje (13.11.2007 22:46:28)

Sčasoma si otrok spremeni prehranjevalni ritem, tako, da ni to nič narobe. Bodi vesela, da imaš malo pavze med hranjenjem.

Stran: [1]