potrdilo o dohodku (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

daysi -> potrdilo o dohodku (13.11.2007 17:46:00)

Rabila bi potrdilo  o dohodku za preteklo leto. Fora je v tem, da sem lansko leto delal nekaj malega preko študenta, druih dohodkov pa nimam. Vendar tisti izpisek, ki pride iz študentskega servisa ni dovolj za oddajo vloge za vrtec ampak rabijo nekaj iz davčne. Kam naj se obrnem v Ljubljani, ker se še ful lovim.
Pleas, help me.

Anonimen -> RE: potrdilo o dohodku (13.11.2007 17:49:51)

Če bi vedel, KAJ je tisto NEKAJ iz davčne, bi bilo fajn.

A dohodnine ti ni bilo potrebno oddajat?

Mogoče bo kakšna študentka več vedela, upam.

daysi -> RE: potrdilo o dohodku (13.11.2007 17:52:18)

Ne, dohodnine mi ni bilo potrebno oddajati, ker nimam dovolj dohodka. Oddal jo je le mož.

FORZA -> RE: potrdilo o dohodku (13.11.2007 17:57:27)

Saj pol je itak mož napisal tisto malenkost, ki si jo prejela v dohodnino in priložiš njegovo potrdilo, ki ga je prejel in to je to.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]mislim

Anonimen -> RE: potrdilo o dohodku (14.11.2007 1:03:29)

IZVIRNO SPOROČILO: daysi
Vendar tisti izpisek, ki pride iz študentskega servisa ni dovolj za oddajo vloge za vrtec ampak rabijo nekaj iz davčne.

Če je bil tvoj edini dohodek plačilo od dela preko Študentskega servisa in če le tega ni bilo toliko, da bi morala oddati dohodnino, potem je izpisek s Študentskega servisa dovolj. Ne moreš jim prinesti nečesa, kar ne obstaja. Saj, če sem prav razumela, se potrebuje potrdilo o TVOJEM dohodku, ne o moževem, kajne? Torej ti njegove dohodninske odločbe ni potrebno dostavljati (vsaj v tem kontekstu ne).

Stran: [1]