petja
|
Tincci, jst se strinjam s tabo! Jaz spodnjega zmazka še vedno ne razumem, edino naslov štekam, pa še ta je . Sem najprej mislila, da si je par dobil tretjo osebo za seks, zdaj se je pa en od njiju zaljubil v to osebo . "cisto na kratko,,,,,,,moj ima ku,...,oz je zaljubljen ,to mi je tudi povedal,ok do tukaj vse ok in prav ,bi ga ze pustila ,ampak so vmes otroci,on pa si zeli ,da bi se zlavfal .pravi da ne bi rad imel na vesti otrok ,ce jih zapusti,jaz jih pa nimam kam odpeljati,oz nimam nic ,ker ima vse on pod kontrolo.v redu sem se strinjala s tem,samo mene se ne dotikaj .ampak on hoce vse ,seks ,doma postimano ,me je cisto podredil.meni se pa misel da bi sla z njim v posteljo gnusi ,oz odbija ,da ne bo pomote sva seksala ,ampak poleg sem premisljevala ali je bil z njo ,pred menoj ,ali ne ,sicer on pravi ,da se nista mela nic ,ampak vseeno ,in da ga ne sprasujem.prosim vas svetujte mi kaj naj storim,ker sm ze full depresivna ,zamorjena glede tega .otrok ne morem pustiti,ali naj potem cakam da se vse umiri ,in vrne na stari tir .sem zelo prizadeta in res nevem kaj bi .pred njim kazem kao veseli ksiht ,v sebi se pa razjedam"