|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj punce kaj je to????
19.12.2004 23:41:36   
Sisy
jo punce jst še kr ne spim....

neki me daje....

že prej sem napisala da sem dobila M ampak več ur k ine od jutra ko naj bi jo dobila bolj čudnje vse skupi....mam sam eno rjavo rdečkasto sluz, zdej je pa še ta izginila in vse je suho :zmeden: :bravo: nč mi ni jasn....:zmeden:

in več ko berem o izkušnjah pr puncah ko so mele vgnezditveno krvavitev, bolj sebe najdem v njihovih opisih....:zmeden: a sem zmešana al kaj...nč mi ni več jasn....ponavad se mi v roku dveh ur ulije zdej pa nč....

ampak dons je moj 30.dan,dan ko naj bi doila M, a ni to mal prepozn za vgnezditveno krvavitev?????

joj help!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 8:31:26   
žlička
Sisy držim:miska: da je to to.:bravo::bravo::bravo: Novo srečka :nosecka:

lp:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 8:32:55   
pupika
Sisy tudi jaz držim :miska::miska::miska::miska: zate. Naredi test in poročaj.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 8:34:53   
cmokec
Jaz tudi držim :miska::miska::miska::miska:, da je to vgnezditvena. Sicer boš pa kmalu izvedela.

:angel::angel::angel: pošiljam tvojemu trebuščku.

:duda:, tebi pa tole: ne se dat, ugodno se naštimaj, ker boš tako devet mesecev, pa bi bilo nerodno, da bi te rita bolela.

vse najboljše ti želi
cmokec

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 8:50:54   
Sisy
uf punce, lažni alarm ;) se je tetka zjutri prkazala v celi svoji lepoti ampak ni panike ;) :miska:

pozdravček

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 9:43:40   
martita
Čau Sisy!

Tudi meni jo je :hudicek: včeri zvečer zagodla po 31. dneh...pa tako lepo je že zgledalo...:(( :(( :((
Še zjutraj sem delala test in skoraj videla :modri::roza:...neverjetno kaj dela psiha... :)- :)-

Z novim letom v nove boje :bravo: :bravo: :bravo:!

Pozdrvček
martita :muca:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 10:05:43   
fricka
Tudi jaz sem imela take znake. Na dan menstruacije sem dobila rdeče rjav madež na hlačkah, mislila sem da je to začetek menstruacije. Potem pa nič in čez nekaj dni pozitiven test! Mislim da je tudi pri tebi to.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   joj punce kaj je to????
20.12.2004 11:23:09   
Lunca1
Pri meni je minilo 27 dni, tako da jih je po moje lahko tudi 30. držim pesti:).

Lp Lunca :miska:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!