Koliko bi mu dale? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

Splet.Ka -> Koliko bi mu dale? (13.11.2007 12:25:20)

En gospod, ki je vd sorodnik od mojega vd moža (oba sta neformalno priženjena, da poenostavim) nam polaga ploščice v kuhinji.

Ploščice so med elementi, vsega skupaj kaka 2 kvadratna metra. Včeraj je delal slabe tri ure, danes jih mora še zafugirati.

Vem, da bo rekel, naj mu ne dava nič denarja (tudi zato, ker nama je več kot eno leto obljubljal, da bo prišel to naredit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), ampak jaz imam rada "poračunano". Dvomim namreč, da mu bom uslugo v bližnji prihodnosti lahko vrnila.

Koliko naj mu dam denarja?

Koliko drugače stane, če ti nekdo polaga ploščice? Se to šteje po urah ali po kvadratnih metrih?

baguSka -> RE: Koliko bi mu dale? (13.11.2007 12:28:22)

Vem da se to steje po m2. In ne po urah! Nikakor! Cca leto od tega ko sem se jaz zanimala so kustali tam od 3eh do 5 jurjev na m2. Kr draga zadeva ja... U bistvu full! Zdej pa cist odvisno kok bos radodarna... Mogoce ce mu das 5€ na m2 mu bo cist cool.!?

natasaom -> RE: Koliko bi mu dale? (13.11.2007 12:29:16)

poglej na obrtno.imajo vse cene..če ti dela na črno-brez računa je 13h ura..keramičarji so pa še dražji pa mislim da računajo po kvaratu

baguSka -> RE: Koliko bi mu dale? (13.11.2007 12:29:26)

Aja zdej sele vidm, da ej mas samo 2m2.. hm.. Jah dej mu enih 20€! Vsaj jst bi.. No, ponudla bi mu pac. Sej mogoce sploh ne bo vzel.

Splet.Ka -> RE: Koliko bi mu dale? (13.11.2007 13:02:58)

Hvala:)

sneška_ -> RE: Koliko bi mu dale? (14.11.2007 0:41:56)

Ja moj bratranc je keramičar pa kar orank računa kvadrat.

Stran: [1]