ajf -> v vrtec med porodniškim - težave ?! (13.11.2007 11:19:18)
|
pozdravljeni, sem iskala, a nisem našla nič na to temo, niti ne vem kako bi dala naslov ali ključno besedo. Če katera ve, da ste že o tem debatirali, naj mi prosim pove, kam naj pogledam. Situacija je taka: naša skoraj 4 letna hčerka obiskuje vrtec drugo leto; jaz sem na porodniškem (naraščaj še čakamo), a so vsako jutro težji problemi spraviti hči v vrtec (čeprav ji lažem, da grem kasenje delat), verjetno čuti da sem doma in pravi, da ne gre v vrtec; čeprav ko se vrne domov, vedno reče, da je bilo lepo, vem da ji je lepo, da je rada v družbi. Le spanja ne mara preveč. V vrtec jo pelje od začetka moj oče, ki je v penziji. Kakšne možnosti imam: - da jo izpišem iz vrteca za to leto, ko bom doma (se mi zdi škoda, da bi veliko zamudila, manj bi se gibala, preveč bi gledala risanke, ne bi se družila z vrstniki..) - da jo na grobo, z jokom spravimo v vrtec (kar ne odobravam, zagovarja pa mož) - da jo gremo iskat po kosilu (to še sprejme, vprašaj do kdaj) Kakšne so vaše izkušnje, nasveti? Hvala in lep pozdrav Alenka
|
|
|
|