lea23 -> RE: Sindrom hrčkanja (15.11.2007 13:26:09)
|
tudi mi nimamo hiše kjer bi imeli lahko marsikaj shranjeno na podstrešju.. samo shrambo veliko 4 kvadrate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa sploh nimamo problemov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ! - vse cotke od tamale, ki jih je do zdaj prerastla, sem že prodala oz. podarila naprej. ko, če, bova imela še kakšnega otroka, bo to čez nekaj let ( 3, 4, 5 ) in takrat mi itak ne bojo več ušeč. pa še vse kupujem roza in v primeru fantka bi itak morala dat stran. - knjige, slovarje, atlase, priročnike, skratka vse knjige imam shranjene v dveh plastičnih zabojih ( prostornina 45 litrov ) ki sem jih kupila v rutarju. s pokrovi. in mi zasede res malo prostora, glede na to koliko knjig sva midva še iz mladosti privlekla s sabo. pa še nobenega prahu, nič čiščenja,.. ta dva zaboja imam v shrambi na polici in če kaj potrebujem samo pristavim stol in vzamem zaboj dol - v takšnem plastičnem zaboju imam shranjene tudi okraske za novoletno jelko, jaslice,novoletne okraske za stanovanje - v enem izmed zabojev imamo napihljive blazine za na morje, tlačilka za na plažo, in kasneje bomo imeli tudi vse morske pripomočke za na plažo za tamalo,.. pač vse za morje da potem ko je čas odhoda samo odpremo in vzamemo ven, ne pa da bom po celem stanovanju iskala kje imam kaj shranjeno - kupila sva eno čisto poceni omaro, z 2 vrati, za v shrambo, kjer imava zimske bunde, plašče, jakne, zimske škornje, poletne natikače ). pač zadeve ki jih ne potrebuješ vsak dan, odvisne od letnega časa, in ki bi v predsobi samo vzemale veliko prostora - kuhinjski aparati, ki se pokvarijo ( sušilec za lase, likalnik, likalna deska ki tako ali drugače ni več uporabna in če jo zamenjam z novo ) odnesem ven v kontejner - čevlji ki so 100 let za modo, za katere se vprašam zakaj sem jih sploh kupila, odnesem na karitas ( imamo v bloku organizirano da vsi skupaj naberemo vsake pol leta, in potem hišnik odpelje ) oz. če so uničeni vržem stran - čez kakšno leto ko bo tamala prerastla voziček, ga bom tako prodala naprej in s tem denarjem kupila marelo. - parfume ki mi niso ušeč takoj podarim naprej - kreme, zdravila, mazila, hrana, vse kar je čez rok trajanja takoj vržem v smeti in kasneje dol v kontejner
|
|
|
|