Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri je zanesljiv 16.11.2007 6:43:07
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Prisegam na CB. Se podpišem pod ta post Medtem ko mi je Baby Chech pokazal zelo rahlo drugo črtico, mi je CB pokazal jasen plus.
|
|
|
|
RE: kateri je zanesljiv 16.11.2007 7:37:22
|
|
|
|
taraji
|
Tudi meni se zdi CB najbolj zanesljiv - če pa en test pokaže+, drugi -... je pa najbolje iti na krvni test v laboratorij - to je sigurno še najbolj zanesljivo
|
|
RE: kateri je zanesljiv 18.11.2007 10:48:47
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, jaz sem danes delala test First Sign in se je pokazala zelo šibka druga črtica. Ampak še vedno nisem prepričana, ali je ali ni glede na vaše napisane izkušnje s testi. Bom verjetno tudi naredila še s CB, da se prepričam
|
|
|
|
RE: kateri je zanesljiv 26.11.2007 12:38:32
|
|
|
|
lusa8
|
Mores vedet da je nivo hormona za First sign in CB razlicna. In ce mas ti zelo sibko crtico na First signu, se ne pomeni da jo bos mela tudi na CB, ker je lahko hormona se premalo, da bi ti pokazal pozit. na CB. Po moje se pocaki par dni za CB-verjetno kak slab tedn-moja ocena.
|
|
|
|
RE: kateri je zanesljiv 27.11.2007 9:39:51
|
|
|
|
polma
|
BC in CB sta pri meni pokazala iste rezultate. Dokler so bli BC negativni, nisem niti preverjala s CB. Ko pa je prvi dan izostanka M (imam zgodnje ovulacije-ne na sredini ciklusa, tko da je blo krepko čez 14 dni po O) Baby-check pokazal plus, sem ponovila z drugim čez dva dni in -da sem se res prepričala, sem kak teden kasneje naredila še Clear-blue. Nikoli nisem imela lažnih rezultatov z nobenim od teh dveh testov.
|
|
|
|
RE: kateri je zanesljiv 27.11.2007 18:05:44
|
|
|
|
Majuska
|
ja, drži ... CB je pokazal tako intenziven da ni bilo več nobenega dvoma ... danes pa je tudi uradno potrjeno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?