|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhen otroček??
19.12.2004 17:45:20   
adelaida
malo me je zaskrbelo ker sem na tabeli ki se nahaja na tej strani zasledila da je otroček v 8 tednu nočnosti velik že če 1 centimeter. jaz sem imela pregled v 7 tednu in 5 dni pa je ginekologinja rekla da je plod velik 9mm. ali je to kaj narobe??:bravo: pa v trebuhu imam čuden občutek ves je napihnjen kot pred oziroma med menstruacijo je potrebno skrbeti??:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   majhen otroček??
19.12.2004 17:47:37   
Erika 1
Tudi meni je g. v 2,5 mesecu namerila premajhnega otroka. Ma sem rodila Gregorčka, meril 58 cm, težak 4 kg. Tako da nič ne skrbi.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   majhen otroček??
19.12.2004 18:54:15   
dory
Moj je bil v sestem tednu velik 10mm...kar je baje cist ok :)

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   majhen otroček??
19.12.2004 21:52:00   
Gina
Meni je G rekla, da se na UZ za 1 mm ali 2 komot zmotijo, če so še tako natančni. Če bi bilo kaj narobe, bi ti G že povedala. Tako da nič ne skrbi. Pa pa

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   majhen otroček??
19.12.2004 21:57:06   
Erika 1
Adelaida (lepa kot pesem) upam, da si se potolažila. Uživaj nosečnost, ker ti bo po njen še velilokrat tožilo. Vesele trenutke, LP Erika.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   majhen otroček??
20.12.2004 18:38:31   
adelaida
hvala lepa vsem za odgovore mi je kar malo lažje. :bravo:

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?