V receptu za biskvit za torto je škrob, jaz ga pa trenutno nimam doma. A bo kaj narobe, če ga spustim?
Jessy -> RE: škrob (12.11.2007 20:46:52)
Nadomesti ga z moko, vendar ne bo tako rahlo.
eya -> RE: škrob (12.11.2007 21:10:06)
Hvala.
Pa še nekaj...v receptu ni nič pecilnega...a ni to malo čudno?
Jessy -> RE: škrob (12.11.2007 21:48:14)
Tudi jaz imam recept za biskvit brez pecilnega in je čist vredu. Je pa zelo preprost. Za vsako jajce daš 1 žlico sladkorja in 1 žlico moke. Ločiš rumenjake od beljakov. Rumenjakom dodaš polovico sladkorja in stepaš 10 minut. Beljake stepeš v sneg in dodaš ostalo polovico sladkorja in stepaš 10 min. Zmešaš obe masi skupaj s kuhalnico in dodaš še moko. To je vsa umetnost. Biskvit je pravi slaščičarski.