Taj -> Taj in Lan sta končno doma (19.12.2004 16:57:33)
|
:bravo:, uh kako je fino biti spet doma!:bravo: Po enem tednu porodnišnice (ljubljanske) so naju končno odpustili :kuza:(podaljšala sva zaradi zlatenice - Lan si je pač zaželel malo solarija, da bo čez praznike lepše izgledal) in razen pogleda na mojega sončka:duda: je ni lepše stvari kot po tolikih dneh upanja slišati,da je končno nastopil čas, da tudi mi2 spokava k očku v varen objem:sloncek::sloncek:. O porodu kdaj drugič, porodnišnica je bila kar znosna:zmeden: (tudi o tem se bom še razgovorila), za zdaj le to, da smo tudi mi danes ob 14h dopolnili 1 teden:torta:, da smo čist nori drug na drugega, da ritma še nismo ujeli, da smo po začetnem zelooo zaspanem obdobju končno začeli samoiniciativno jest, da je mami zeloooo utrujena in da je ni večje sreče kot gledati v učke temu malemu najinemu lepotcu:angel: Do naslednjič vsem skupaj en :love: pozdravček in veliko sreče, v kateri koli fazi že ste. Verjemite, se splača, čeprav vedno tako ne zgleda... navdušena mami:love: in mali mišek pišek:kava:
|
|
|
|