vzdigovanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

s@nny -> vzdigovanje (12.11.2007 19:46:49)

Živjo,

Zanima me koliko kg. sme vzidigniti nosečnica, saj so me danes orenk nato boleli jajčniki in me je kar strah, da nisem pretiravala.

LP

maja24 -> RE: vzdigovanje (12.11.2007 19:49:17)

Ne udziguj ničesar ker ni dobr,če se le da reci komu drugmu.

MarijaPo -> RE: vzdigovanje (12.11.2007 20:00:05)

Se strinjam, da ne smes dvigovat.
Gotovo se bodo javile mamice, ki trdijo, da so dvigovale prvega otrocicka celo drugo nosecnost in da je bilo vse krasno.
No, vecina jih ima potem inkontinenco, hemeroide, poveseno maternico, tezave s hrbetnico,...
Skratka, ne dviguj!!!

Anonimen -> RE: vzdigovanje (12.11.2007 20:00:41)

Men je moja g napisala,da ne smem dvigniti več kot 5 kg pa so mi v službi rekli,da se grdo obnašam.Imam pa tako službo,da moram zelo težke stvari dvigovati,tudi po 35 kg težke žakle.Pazi se ne dviguj težkih stvari,naj ti g napiše potrdilo za v službo.

Anonimen -> RE: vzdigovanje (12.11.2007 20:01:56)

Moj dedi je rekel, da ne več kot štruce kruha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Naja30 -> RE: vzdigovanje (12.11.2007 20:03:11)

Ko sem bila 1. noseča, mi je Pušenjak odgovoril, da več kot 10 kil naj ne bi dvigovala, spraševala pa sem tudi zaradi narave dela v službi.
Zdaj v 2. nosečnosti pa sem zaradi dvigovanja svoje 10 kg hčerkice imela rjavkast izcedek in bolečine v spodnjem delu trebuha in mi je G rekla, da naj je sploh ne dvigujem. Kot je Marija napisala, ene lahko vse delajo, ene pa pač ne. Verjetno se pa rezultat res kasneje pokaže, če ne že prej, kot se je meni z izcedkom.

Stran: [1]