pitje petmesečnikov (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> pitje petmesečnikov (19.12.2004 11:06:58)

ojla!

rabim eno okvirno mnenje, ali izkušnjo. moja pika poka je stara malo čez 5 mesecev in ima en obrok na dan nemlečen, vse ostale še vedno prilagojeno mleko. zanima me koliko naj bi tak otroke popil vode, čaja...zraven teh obrokov. zdi se mi da pije premalo (cca 1dcl na dan al pa še manj) glede na suhe prostore zaradi centralne in vse to. res je da bi mogoče popila več pa se jaz premalokrat spomnim in ji ponudim.

no koliko popijejo vaši?

lp, lara

Kenny -> pitje petmesečnikov (19.12.2004 12:39:04)

Ko je bil naš sonček star 5 mesecev ni hotel piti nič razen mleka, je pa res, da je bil dojen. Če pa tvoja ljubica pije prilagojeno mleko rabi več tekočine. Večkrat na dan ji ponudi vodo ali nesladkan čaj in če bo žejna, bo pila, bo pa morda nekaj časa trajalo, da se navadi na okus.
:duda::duda:

Anonimen -> pitje petmesečnikov (19.12.2004 19:11:15)

oj!

ja sam ana je dojena a ne? js jo ne dojim več. sicer ma pa rada vse čaje pa sokove sam da teče k je mali požeruhec, sam zgleda pol da res ni žejna??!!

čau bau

lara

Pajaca -> pitje petmesečnikov (19.12.2004 20:16:12)

OJ

Men je pila ful različno. Od 1-4flaške na dan, sam bilo je poletje in če je blo vroče... je sam žlampala čaj. Zdaj pa popije tam povprečno 2-3 flaške (125ml) na dan.... odvisno od dneva.

LP

m0jc4 -> pitje petmesečnikov (20.12.2004 10:26:22)

Po mojem skromnem mnenju otrok ne bo pil, če mu ne bo do tega, zato jaz moji (ki je ne dojim več - žal - in je stara skoraj 5 mesecev) ponudim čaj večkrat na dan in nikoli malo pred časom obroka. Popije različno od 1dcl pa do 2dcl na dan.
:miska:

Stran: [1]