Komisija (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Mbee -> Komisija (12.11.2007 14:16:57)

Katera komisija odloča o podalšanju bolniške, tam kjer se nahaja zdravnik ali tam kjer imaš stalno prebivališče?

mojamura -> RE: Komisija (12.11.2007 14:18:12)

glede na stalno prebivališče....se mi zdi da moraš na tistem CSD-ju vložit vlogo....ali?

Anonimen -> RE: Komisija (12.11.2007 14:18:58)

Komisija je določena na kraj kamor spadaš. Za nas npr. velja komisija na Mali ulici v Ljubjani.
Kranj ima verjetno svojo izpostavo ZZZS, kjer so imenovani zdravniki za podaljšanje bolniške.

Taula -> RE: Komisija (12.11.2007 15:41:36)

Tam ko imaš stalno bivališče. Meni pa odgovor potem pošljejo na začasni naslov.

Sandra* -> RE: Komisija (12.11.2007 16:07:46)

Jaz imam os zdravnico v Ljubljani. Stanujem pa v Kranju, ampak odločbo od komisije pa vedno dobim iz ljubljane.

Mislem da zdravnik pošlje na tisto območno enoto v kateri deluje, neglede na to kje imaš stalno prebivališče.

Anonimen -> RE: Komisija (12.11.2007 16:15:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Jaz imam os zdravnico v Ljubljani. Stanujem pa v Kranju, ampak odločbo od komisije pa vedno dobim iz ljubljane.

Mislem da zdravnik pošlje na tisto območno enoto v kateri deluje, neglede na to kje imaš stalno prebivališče.

Točno tako.

soncek.djukelica -> RE: Komisija (12.11.2007 18:49:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Točno tako.

Tudi pri meni je tako!

Stran: [1]