Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 12:51:05
|
|
|
|
lelaval
|
Misliš za otroke ali zase? Mi jo imamo zunaj - smo jo dobili, ko so jih v šoli menjavali (preko vez seveda) - otroci ful radi rišejo in pišejo po njej. Jo pritrdimo na njihovo leseno hišico.
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 12:55:55
|
|
|
|
judi
|
ja,table dobiš v bejbi centru
|
|
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 12:57:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: judi ja,table dobiš v bejbi centru Ne mislim navadne table, joj. Prišla bi od tam 1m v višino, pa okoli 1,5m bi bilo dolgo. Nekaj mora obstajati???
|
|
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 12:59:51
|
|
|
|
judi
|
Ja no.Takšne boš dobila točno v beibi centru in v Lecleru.
|
|
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 13:00:07
|
|
|
|
Lunca1
|
Na teh nemških oddajah, kjer opremljajo sobe, sem videla, da se dobi ena taka barva, ki je namenjena prav temu. Mogoče če vprašaš malo po teh trgovinah, ki prodajajo barve???
|
|
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 13:00:44
|
|
|
|
judi
|
Jaz jo imam slab mesec,točno tvoje mere.
|
|
|
|
RE: A se kateri sanja - tabla 12.11.2007 13:31:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Na teh nemških oddajah, kjer opremljajo sobe, sem videla, da se dobi ena taka barva, ki je namenjena prav temu. Mogoče če vprašaš malo po teh trgovinah, ki prodajajo barve??? Super. ker jaz ne bi table na steno pritrjevala - sploh ker ne bi zgledalo lepo, ker zadeva pride od tal. Bom povprašala, še v mavrico poklicala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Vanjavanja27Je ime Vanja moško ali žensko?žensko (
75%)
moško (
19%)
ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 523Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!