luka jan -> RE: Bezgavka - strah me je (21.11.2007 11:09:25)
|
Bagi držim pesti zate, upam da bo vse vredu. Sicer pa nikoli ne obupaj, danes je medicina že tako napredovala da se tudi raka ne smemo bati. Govorim iz lastnih izkušenj. Letos poleti sem čisto iz fore šla na UZ dojk in glej ga zlomka, odkrili so mi bulico. Seveda so mi takoj vzeli vzorec in ker niso nič ugotovili sem šla čez mesec na operacija. Diagnoza: rak dojke. Bila sem zelo šokirana, a ko sem pomislila na mojega 2 leti starega srčka sem ugotovila da je treba živet in se borit. Ko sem operacijo preživela in prišla k sebi mi sporočijo da so v varovalni bezgavki našli 2 mikrometastazi veliki 0,002 mm in da naj se sama odločim kaj naredit. Pa se odločim za še eno operacijo septembra.Diagnoza: ostale bezgavke zdrave. Danes sem že na polovici kemoterapij, imam še tri , seveda sem brez las ampak se počutim odlično in živim kvalitetno in zadovoljno življenje. Saj lasje bodo zrasli, važno je da bo z mano vse vredu. Imela sem srečo v nesreči da se je tako končalo in omoja onkologinja pravi da bo vse vredu, ker je bilo res tako hitro da nihče niti ni otipal bulice. Vem da ti to ni v tolažbo in upam da bo s tabo vse vredu, samo hočem ti reč da so to pač stvari ki se žal dogajajo tudi med nami. Treba je le vse vzeti pozitivno, preživeti in it veselo naprej.
|
|
|
|