vnetje lulcka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nerka -> vnetje lulcka (12.11.2007 10:56:16)

pozdravljene!
iskala sem to temo o vnetju lulcka a je nisem zasledila... zanim me a ima katera tezave s svojimi malcki o vnetju lulcka.. ter kaksni so znaki??
moj ima namrec pri glavici neko rdecico, ter na jajckih tudi.. in me zanima kaj bi to lahk blo, da ne hodim zdravniku takoj...
lp




sandra85 -> RE: vnetje lulcka (12.11.2007 12:06:10)

vaka ima laho drugačne izkušnje, zato bi ti priporočala, da ga greš pokazat k njegovi pediatrinji-nič ne boš izgubila, pa bolj mirna boš




tančica -> RE: vnetje lulcka (12.11.2007 13:07:02)

Rdečino na jajčkih ima moj zaradi pleničk občasno, namažem z Bepanthenom in je pol OK. Na luliju ima pa isto ampak sedaj zaradi tega ker bolj pogosto vlečeva kožico dol in se mu počasi trga, zato včasih malo krvavi in je rdeča, tudi mažem z Bepanthenom.




sandra85 -> RE: vnetje lulcka (12.11.2007 15:12:49)

IZVIRNO SPOROČILO: tančica

Rdečino na jajčkih ima moj zaradi pleničk občasno, namažem z Bepanthenom in je pol OK. Na luliju ima pa isto ampak sedaj zaradi tega ker bolj pogosto vlečeva kožico dol in se mu počasi trga, zato včasih malo krvavi in je rdeča, tudi mažem z Bepanthenom.


ojoooj...ma ne smeš delat tega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
če krvavi sploh ni dobro!

poglej malo po internetnih straneh o tem, če vleči kožico nazaj ali ne....poglej kaj menijo tudi specialisti po svetu! povlečeš samo pri kopanju (ko je vlažno) in samo toliko da umiješ (kak milimeter)




tančica -> RE: vnetje lulcka (12.11.2007 18:24:23)

Ja sej vlečeva po kopanju, mi je P rekel naj to delam vedno po kopanju. Sem pa zadnjič prašala na RR pa so punce rekla da lahko nadaljujem z "vlečenjem" kljub temu da je malco kravev prejšnjič....kaj sedaj??




Anonimen -> RE: vnetje lulcka (12.11.2007 18:48:39)

Vsaj pokliči pediatra, pa ga vprašaj.




sandra85 -> RE: vnetje lulcka (12.11.2007 21:07:29)

meni so tut v bolnici rekli, da ne sme zakrvavet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tejcek19 -> RE: vnetje lulcka (14.11.2007 11:43:08)

Mi smo bili pa pri nefrologu ker smo mislili, da ima naš malček vnet mehur (ampak potem ni bil).

Tam nam je v ta prvo sestra na lulčku kožico potegnila čisto dol (tko da se je prvič videla sploh cela glavica). Potem nam je isto pokazal še zdravnik ter nam naročil, naj to počnemo tudi doma.

Ko smo doma to probali, pa seveda ni šlo niti približno tako kot bi moralo. Zato sem to povedala svoji pediatrinji, pa je rekla, naj se ne sekiram, če ne gre toliko, saj bi bilo to možno samo takrat, ko bi imel mali erekcijo.

No zdaj smo imeli kontrolo pri nefrologu in je bil drug zdravnik. Spet sva vprašala isto, pa nama je spet pokazal, ampak tokrat samo toliko, da se je pod kožico videlo čisto malo glavice.

Tako, zdaj pa vedi kaj in kako. Menda je pa res dobro, da vsaj malo "treniraš ". Za kri pa nimam pojma in mislim, da je najboljš, da to res preveriš, da se ne bo kaj vnelo in zagnojilo (na nefrologiji je sestra rekla, da tudi s takimi problemi pridejo).




Stran: [1]