Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porod v medenični vstavi 12.11.2007 10:00:11
|
|
|
|
orhideja75
|
na to temo je bilo že kar nekaj napisanega. prvič sem rodila čisto normalno in brez komplikacij in zelo hitro. sem mislila, da v drugo bo pa šlo še hitreje (tako vsi pravijo), ampak je bil obrnjen z ritko navzdol. res je bil porod težji in daljši od prvega. za CR je bilo prepozno, pa tudi, ko sem ga omenila mi je bilo rečeno, da si pa to ne morem kar sama izmislit. na koncu je bilo pa na srečo z obema vse vredu.
|
|
RE: Porod v medenični vstavi 12.11.2007 10:07:07
|
|
|
|
tosja
|
Tako je rodila moja sestra - prvič. Ker je bil praznik jo je Čujič, našopal z apaurini. Čez 12 ur je rodila. Vsi G so rekli, da bi delali CR. Drugač pa je bilo vse OK - naša pupa je še dolgo noge spravla v akrobatski položaj
|
|
RE: Porod v medenični vstavi 12.11.2007 14:37:25
|
|
|
|
martincek
|
halo halo,brez panike.imam še dva dni do roka,v 37 tedndu so mi delali obrat,ker je bil malček v medenični vstavi,obrat je uspel,ampak samo za en teden.Potem se je zopet obrnil z glavo navzdol.Pa pridem čez dva dni zopet na kontrolo,ugotovijo,da se je sam obrnil.lepo.Danes po pregledu ,dva dni pred rokom pa mi zopet reče G,da je obrnjen.Moj otrok je kot bi bil na vrtiljaku ampak,moj G sploh ne dela panike,ker pravi,da je možno da se še obrne.Tako,da brez strahu.lp
|
|
|
|
RE: Porod v medenični vstavi 12.11.2007 19:48:21
|
|
|
|
modanik
|
jaz sem na istem, čeprav je prvi porod potekal kar težko, sedaj pa je naša punca zasidrana z ritko in nič ne kaže, da bi se kaj obrnila, sem pa v 36 tednu, tako da grem drug teden najbrž na obrat, ,upam, da bo vsaj uspelo pa da bo ostala v istem položaju
|
|
|
|
RE: Porod v medenični vstavi 13.11.2007 10:11:42
|
|
|
|
špelin@
|
Prvo hčer sem rodila v zadnjični vstavi - ni padla na glavo, ampak dobesedno na rit Porod je bil sicer tretiran kot bolj rizičen, prisotna je bila cela ekipa zdravnikov (porod je vodil dr. Pušenjak), ampak se je krasno izteklo, presredek so mi sicer konkretno prerezali, ampak tudi pravilno zašili (mislim, da je bilo 13 ali 17 šivov, ne vem več natančno), šivov po 14 dneh nisem več čutila in so se krasno pozdravili Hči je imela Apgar 9 in 10, jaz pa sem se takoj po porodu odlično počutila. Če odštejem prvo smotano babico, je bilo vse ok. Porod je trajal od prvega popadka do rojstva naše slabe 4 ure. Punči je tehtala 3620 g, bila velika 53 cm. Aja, porod so mi sprožili, ko sem dopolnila 38 tednov. O CR ni bilo niti govora - pa tudi sama sem bila proti CR. Vso srečo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?