Pikapoka1 -> prosim nasvet nujno-popadki al kaj je to? (12.11.2007 5:25:24)
|
Pozdravljeni, berem veliko pišem pa poredko, zdej sem se odločila pa da prosim za nasvet. Sem na koncu nosečnosti, čep mi je šel pred 12 dnevi, t.i. lažne popadke imam vse od tedaj. Zadnja dva dneva pa se le ti stopnjujejo, vendra ne bi mogla reči, da so na 5 ali 7 min, ali 10 min. Tudi bolečina ni tako huda, včeraj zvečer pa me je začelo !švasat v hrbtu!, včasih bolj včasih manj, zvečer sem celo uspela zaspati, ob 4 zjutraj pa sem se zaradi tega zbudila. trebuh imam non stop trd. Bega pa me, ker se zadeva izboljša če hodim, čim pa se usedem ali uležem pride nov popadek.... včeraj sem bila pri gin., odprat naj bi blo 2 cm...ctg je bil kar vredu, pokazalo je tudi nekaj popadkov, vendar očitno zanje niso bili mirodajni. zato so me poslali domov. Prosim za nasvet, sem zmedena in sploh ne vem ali kaj naj...čakam še naprej na une na 5 min...sem pa utrujena ker se tej vlečejo že kar nekaj dni...no kot rečno jih toliko kot danes ponoči in včeraj zvečer ni bilo..... kaj se mi obeta in kdaj? Hvala punce, PP1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|