|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny formula
18.12.2004 21:50:56   
malika
Ima katera ta voziček? Kako je zadovoljna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny formula
18.12.2004 23:06:17   
Annny
Živjo,

mi ga imamo. Je odličen terenec, saj ima amortizerje.
Moti me njegova teža- no, čeprav je za Quinnyja ta teža čisto standardna cca. 15 kg...problem je pa v tem, da s košaro Dreami tehta okrog 20 kg. Se kar 'nakvihtam', ko ga peljem kam v hrib. Bolje bo potem, ko bo naša tamalčica že sedela in bomo košaro dali stran.
Zloži se zelo v redu in tudi izgleda nobel.
Aja, nima gibljivega sprednjega kolesa (imamo trikolesnika), ampak to niti ne moti.
Spredaj nima tistega varovalnega obroča, pač pa pasove za pripenjanje...obvezno dokupi 'Sitzverkleinerer' (ne vem, kako se reče po slo...nekakšen vložek za sedež), na katerem so ti oblazinjeni pasovi.
Tako...z vsemi prednostmi in napakami.
Nekaj časa nazaj sem imela objavljen album s slikami, pa sem ga kmalu izbrisala..lahko pa dam vseeno gor kako sliko, če ti kaj pomaga.

LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny formula
18.12.2004 23:42:09   
Anonimen
Malika, a boste novega kupili?:) Super to:)

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny formula
19.12.2004 0:11:13   
*NaTaŠa*
Čudno Annny, mi imamo prav tako formulo in IMA vrtljivo kolo.Drugače se ga pa ne da prehvalit, vsaj jaz ga nebi za noben denar prodala.Kar nabavte malika.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny formula
19.12.2004 0:14:00   
Annny
Oj, mislila sem tako sprednje kolo, kot ga ima Comfort-takega namreč nima:)
Drugače smo pa zelo zadovoljni- priporočam nakup!

Papa

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny formula
19.12.2004 0:15:47   
Anonimen
Nataša in Annny:)-, gibljivo ima:)

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny formula
19.12.2004 0:18:07   
Annny
Ribica, gibljivo v kakšnem smislu?:zmeden:
Moj voziček res nima takega sprednjega kolesa, kot Comfort, ga lahko fotkam!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny formula
19.12.2004 0:20:58   
Anonimen
Freestyle ima gibljivo, ki se ga da fiksirat, comfort pa vrtljivo (za 360°)
A nima formula tudi gibljevega?

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   quinny formula
19.12.2004 0:26:23   
*NaTaŠa*
Aja ja za 360 res ne, je pa gibljiv.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   quinny formula
19.12.2004 0:28:05   
Annny
Ja, to pa je...narobe sem se izrazila. Sem se že ustrašila, kaj so mi podtaknili:hudicek::)-

Lahko noč, punce, mi gremo papat9nebesa

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   quinny formula
19.12.2004 10:00:48   
malika
Zdaj imam model fashion, ki je sicer super, menjala pa bi ga ravno zaradi tega, ker ta moj zdaj nima gibljivega sprednjega kolesa.Ima pa to sprednje varovalo, ki ga formula nima in menim, da je to res nepogrešljivo.
Za rabljenega bi plačala 80.000 sit. Je to ugodno, ali ne? Po pravici povedano sploh nimam pojma koliko stane nov.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   quinny formula
19.12.2004 10:04:42   
*NaTaŠa*
Hmmm....mislim da nekje okrog 160.000, tako da je to kar ugodno.Odvisno v kakšnem stanju je.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   quinny formula
19.12.2004 10:17:30   
malika
Pa to sem še pozabila, se ležišče čisto poleže, tako da ga lahko uporabljam od začetka?Košaro sicer že imam ampak je model fashoin in ne verjamem, da bi šla gor:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   quinny formula
19.12.2004 10:31:58   
Annny
Dobro jutro!
Ne, ležišče se ne poleže- obvezno rabiš košaro. Formula v bistvu sploh nima klasičnega sedeža, ampak je vse bolj 'odprto'..
Košara od Fashiona ne gre gor, ker je narejena izključno za ta model in je nekaj cm širša od ostalih.
Formula ima svojo košaro, gre pa gor tudi košara od Freestyla.
80.000 sit je zelo ugodno, glede na to, da nov voziček (samo športni, brez košare) stane okrog 180.000 sit.
LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   quinny formula
19.12.2004 10:32:19   
Anonimen
Ne, ne da se dat čist dol. Pokliči v Infantino, pa vprašaj, če gre gor košara. Ker zdaj jih infantino nima več, je mel pa vse opisan! Ali pa BC sej je vseeno:)
lp,:fis:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   quinny formula
19.12.2004 10:37:01   
Annny
No, jaz sem imela oba - Fashiona in Formulo- zato vem, da je Fashion 'en čisto svoj model' in da je košara zanj popolnoma drugačna od Freestyle košare..ker imam na F. Freestylovo košaro:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   quinny formula
19.12.2004 10:39:54   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/maliOglasi/oglaspodrobnosti.asp?id=3557&katID=1

http://www.ringaraja.net/maliOglasi/oglaspodrobnosti.asp?id=3539&katID=1

Tisto sta košari, tole ap formula: http://www.ringaraja.net/maliOglasi/oglaspodrobnosti.asp?id=3553&katID=1

lp,:fis:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   quinny formula
19.12.2004 15:33:41   
Aly
Malika,

tudi mi smo razmišljali o Formuli, pa je nazadnje prevagal Comfort, predvsem zaradi spremenljivosti sedišča in "vrtljivosti" sedeža...sicer pa je formula na pogled mnogo lepši in tudi močnejši... Ravno ko smo kupovali našega (konec avgusta), je bil v trgovini še eden Formula, ki je bil istočasno prodan (s 10 %popustom) za okrog 160.000,00 SIT

Malika, zanima me, kako si rešila reklamacijo pri Infantinu glede blaga ? Namreč tudi mi imamo en problem, ker v enem od zadnjih koles močno "poka" in po pravici povem, da čakam, da zapade sneg, ko bom ga reklamirala :)- , saj bi sicer lahko ostali za nekaj časa brez vozička, midva pa greva tako rada vsak dan ven..... 9nebesa

LP Aly

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   quinny formula
19.12.2004 17:44:31   
malika
Pri reklamaciji so mi vse ugodili. Bili so res prijazni in ni bilo nobenega problema.
Ti pa svetujem, da pokličeš v trgovino(Infantino), kjer ti bodo dali tel.št. od serviserja in ta ti bo kar najbolje znal povedat, če ima stvar na zalogi in kako dolgo boš čakala.Če bi mogla dlje časa čakat in pustit viziček tam, pa imaš na voljo nadomestnega.Jaz sem z njimi res zadovoljna.In zdaj voziček klapa tako kot mora.

Zdaj me pa spet nekaj zanima, kakšna pa je razlika med navadnim freestylom(ki je zdaj v akciji) in comfortom.

LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   quinny formula
19.12.2004 18:02:09   
Anonimen
Freestyle ima gibljivo kolo, nima loka in sedeža se ne da obračat.
Comfort pa ima vrtljivo kolo za 360°, lok in da se obračat sedež (da ga gledaš ali pa ne).
Vse ostalo je pa isto. Poglej na Infantino:)

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   quinny formula
19.12.2004 19:32:51   
malika
Kaj pa poleže se lahko čisto, ali tudi ne?

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   quinny formula
19.12.2004 21:58:40   
Aly
Malika, me veseli, da si tako v redu uredila z reklamacijo, torej tudi pri nas ni pričakovati problemov - hvala za informacijo.

Ja Comfort se lahko položi tudi v popolni ležeči položaj, ima dejansko štiri nastavitve....mi sicer še sedaj uporabljamo košarico Dreami, sedaj žez zimo je to fajn..... No verjetno pa bomo kaj kmalu postali preveč radovedni, potem pa bomo menjali ;)

Lahko noč

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.