Odpadel 1. zobek (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Meggi -> Odpadel 1. zobek (11.11.2007 22:26:06)

In mami ima solzne oči. Moji 5letnici je odpadel danes...po nekaj dneh majanja. Zadaj je že 3mm zobek. Torej moja pupa postaja velika pikica... s stalnimi zobki.

Pa kaj so me ti zobke tako raznežili,...

puri -> RE: Odpadel 1. zobek (12.11.2007 7:06:00)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za izpaden zobek[sm=smiley1.gif]

Te pa čisto razumem kakšni so občutki, ker je mojemu 5-letnemu sinu tudi 12 dni nazaj izpadel prvi zobek. Se mu je že zelo majal, potem si je pa umival zobke in mu je kar ostal v ustih[sm=jezicek.gif]. Se mi je pa zdelo kar kmali, glede na to, da je šele konec septembra dopolnil 5 let,...sem mislila, da zobki izpadajo tam okrog sedmega leta. Je pa res, da je prvi zobek dobil že pri treh mesecih, tako da možno, da je tudi to malo povezano, da potem tudi prej začnejo izpadat.

lp

Anonimen -> RE: Odpadel 1. zobek (12.11.2007 7:08:39)

Moj je 5 let pa pol pa vsak dan sprašuje, kdaj mu bodo zobje izpadli. Pa se zaenkrat še ne majejo.

Meggi, ne pozabi na zobno miško [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

NATAŠI -> RE: Odpadel 1. zobek (12.11.2007 7:24:14)

mojemu načaku (dvojčka) je odpadel zobek pri 6 letu, drugi pa je še noben (6,5) ...

NATAŠI -> RE: Odpadel 1. zobek (12.11.2007 7:24:42)

a še to... meni je moja mami spravila prvi zobek.. tako da priporočam ker je full lep spomin

Stran: [1]