Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Aleš_ -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (18.12.2004 21:42:46)

Zaradi neprimernega obnašanja do uporabnice foruma je bila tema Odziv na obtožbe izbrisana.

Odgovornost Ringaraje je zaščititi vsakega posameznega uporabnika pred kakršnokoli obliko žalitev v obliki javnih objav. V kolikor se z objavami ali odgovori uporabnikov na forumih ne strinjate, predlagam, da vaše nestrinjanje izrazite na kulturen in človeku dostojanstven način. Najbolj zaželena je seveda uporaba zasebnih sporočil.

V kolikor bo v prihodnje prihajalo do podobnih primerov, bo Ringaraja ravnala enako. Naš namen ni ugotavljati krivdo ene ali druge strani - zaščititi želimo posameznega uporabnika! Ringaraja je navsezadnje skupnost uporabnikov.

Lp,

Aleš RR

* -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (18.12.2004 23:10:20)

Lepo od vas!
:bravo::bravo::bravo:

KIRA -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (19.12.2004 1:04:28)

JAZ SE ČISTO STRINJAM. PO PRAVICI POVEDANO MI GREJO NA ŽIVCE TISTE, KI SE NE UPAJO PRIJAVIT, PA VSEENO DRAŽIJO PA PROVUCIRAJO, PA VČASIH KAKA TAKA KRITIKA PADE DA NE MOREŠ MIREN OSTAT.

LP:rozica:

Pupica -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (19.12.2004 12:20:51)

Mislim da je edino pravilno, saj lahko da so obtožbe neresnične.Osebe pa so ponavadi resnične, v resničnih življenjih....

Moyca_ -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (19.12.2004 13:24:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo: moje mnenje je da je šlo predaleč vse skupaj:bravo::bravo:

Erika 1 -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (19.12.2004 17:45:50)

Ja, vsaka medalja ima dve plati.

Gina -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (19.12.2004 23:00:14)

:bravo:Bravo RR, se strinjam z vami. Ne zagovarjam nikogar in ne zdi se mi narobe, če kdo pove, da se mu je zgodila krivica. Menim pa, da se je treba pogovarjati na kulturen način.:bravo:

niki5 -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (20.12.2004 10:11:57)

jaz pa vsa zamudim :ups:

drugače se pa strinjam z zgoraj napisanim :bravo:

barby* -> Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe (20.12.2004 19:18:36)

Tud jaz zamudnica...
:bravo:bravo RR:bravo:

Stran: [1]