|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko za x-linote
11.11.2007 18:36:20   
tančica
Zanima me kdaj lahko začnem uporabljati navadno mleko vsaj za te linote. Drugače imava Novalac 2 (8mesecev smo stari). In če lahko uporabljam drugo mleko, katerega??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleko za x-linote
11.11.2007 18:38:31   
blue sky
Po 1. letu starosti - to priporočajo pediatri.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2007 19:45:55   
zoom zoom
Lej, jaz bom pa tako rekla. Porodniška se ti konča, ko je otrok star 11 mesecev in gre ponavadi takrat tudi v vrtec in v vrtcu mu sigurno ne bodo dajali adaptiranega mleka in "posebne" neslane in podobne hrane, ampak bo dobil takšno kakršno v vrtcu pač imajo in seveda navadno mleko. Jaz bom naši kakšen teden preden bo začela z vrtcem dala navadno mleko, samo toliko, da vidim, da nanj slučajno ni alergična. Tudi naša pediatrinja je tega mnenja, da je bolje, da se poskusi prej kot v vrtcu.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2007 20:21:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom
Porodniška se ti konča, ko je otrok star 11 mesecev in gre ponavadi takrat tudi v vrtec in v vrtcu mu sigurno ne bodo dajali adaptiranega mleka

Ravno o tem sva se danes pogovarjala z user posted image . Mi mu bomo dali navadno polnomastno mleko (od Lj mlekaren, tisto za prekuhat) nekje okrog 10 meseca - najprej v linote in nato še samega. Do takrat pa se linotom, ki se pripravijo z mlekom izogibamo in kupujemo tiste, ki adaptirano mleko že vsebujejo in se mešajo z vodo (roza in modri Hipp ter rumena in modra milupa).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 9:06:15   
tančica
Sem jaz tudi probala te Hippove pa mi tako smrdijo, no res pa je da sem dosedaj kupila ene sadne variante...pa ni šans da mu dam, če že men tako smrdijo...mogoče bi morala kakšnega drugega

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 11:00:17   
ALESSA
Ojla!user posted image

Jaz sem Neli začela dajati alpsko mleko pri 9 mesecih, zdaj pri Anelu pa bom tudi začela pri 9 mesecih. user posted image  Nisem nič mešala z vodo.

Alessa, LPuser posted image

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 13:17:52   
SPOKEC
naša je tudi stara 9 mesecev in sva že poskusili mleko-nič rečeno, pa ni bilo nobene reakcije, ji ga pa skuham

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 13:22:58   
tančica
A to alpsko 3,5?

(odgovor članu SPOKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?