Anonimen -> RE: Utrujene, boleče mišice (12.11.2007 4:12:28)
|
Gripa? V puščavi, na soncu[sm=zmeden.gif]. Saj grlo me res neki začelo dajat, vendar vse ostalo je ok. Aja pa mene sklepi sploh ne bolijo. Samo mišice na nogah in rokah, medtem ko me na trebuhu ne in lahko delam trebušne brez problema. Aampak zdaj mi še samo to manjka, da staknem kako gripo, virozo[sm=smiley13.gif]. Madona očitno sem magnet za vse živo. K zdravniku pa najraje ne bi šla, saj sem zadnje čase skor več pri njih kot doma[sm=smiley13.gif]. Neva6 jaz jemljem homeopatske zeliščne tablete proti stresu in se v bistvu niti ne počutim depresivno, v rožicah pa tudi glih ne[sm=smiley36.gif]. Imam voljo, energijo, vendar ko se lotim česa delat, me mišice izdajo, v sekundi zgubim energijo in moč. Lahko bi bila depresija, glede na vse kar se mi dogaja, vendar volja in optimizem, sonček me vlečejo ven, in nočem ležat, nočem bit sama, komi čakam da kam grem..... Sem pa na vsakem koraku soočena s stresom, tak da bi lahko to bilo[sm=zmeden.gif]. Borelija najbrž ni, saj me že vsaj 2 leti ni noben klop poljubil, če ne celo več. Pa tudi takrat ko me je, ni bilo nobenih znakov, ker pri klopih pa ratam panična, grrrrrrrrrrrrr, in se nonstop opazujem. Bom pa danes vprašala mojga G, če so slučajno eltroxin tablete. Če ne pa mi samo manjka zime in zimskega lenarjenja[sm=jezicek.gif] Hvala vam punce.
|
|
|
|