|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nesramno? cudno? hmmm
11.11.2007 15:44:51   
Anonimen
Vecina ki nacrtujete nosecnost vas sodeluje na kateri od tem M E PRICAKUJEMO nov, dec., itd.
Ko zanosite vam vse cestitamo in se veselimo z vami, ceprav je marsikatera zalostna, ker se ni zanosila...
Potem pa ve po vseh cestitkah, ki jih dobite ODPRETE NOVO TEMO z naslovom-NOSECA SEM, JUHUHU, JUPI, YES USPELO MI JE ... ali kaj podbnega, samo zato da vam cestitamo se enkrat. Ob tem pa ne pomislite, da taksni naslovi samo opominjajo na to, da nam nekaterim SE NI SPELO ..in nekatere poskusamo ze leto dni ....

.sam toliko.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nesramno? cudno? hmmm
11.11.2007 15:49:58   
Majuska
Anonimna, vem to ni lahko prebirati takšne teme, vendar je treba potrpeti. Ravno pred dnevi mi je dober prijatelj rekel, naj se samo ne sekiram, pa nama bo uspelo. Otrok pride, ko je pravi čas in nam je to namenjeno ... ti samo še naprej poskušaj in boš videla, kmalu bomo tudi tebi čestitali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2007 15:51:06   
dulcinea
Samo jaz pa ne spremljam teh tem in mi je prav všeč, če povedo, da so noseče. Pa tudi niso vse tam, ki se trudijo zanosit.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2007 15:51:59   
Anonimen
Meni se to ne zdi nesramno, normalno da če je nosečnost zaželjena, da je veselje nepopisno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2007 16:00:36   
Anonimen
Evo jaz se že leta trudim, imam kup nevšečnosti, pa me take teme ne ganejo oz ne žalostijo. Za vsako sme vesela, in kljub temu, da še nisem okusila veselja ob plusku, vem da je to neki najbolj veselega, zato jim dam čist prav da se veselijouser posted image user posted image , zakaj pa ne?

Anonimna mogoče pa naredi korak naprej in se nehaj toliko smilit sama sebiuser posted image . Bodi vesela, da si zdrava, imaš ljubezen življenja, družino prijatelje, moža, ki te podpira........ in privošči drugim veselje. Drugače pa itak ne rabiš odpirat takih tem in ji še enkrat čestitatuser posted image

Če berem druge forume, se samo kregajo, zmerjajo.... tu pa je vedno veselo, pa vsak dan kaka nova novička o srečki nosečkiuser posted image user posted image . Lepe novičke je vedno lepo prebrati, zakaj se ne bi podvojile, potrojile, početverile......za vsak slučajuser posted image . Velikokrat take novičke nekomu še dajo zalet, elan, in predvsem upanje, da pa bo tudi njim enkrat uspelouser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 11.11.2007 16:03:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2007 16:05:09   
lelaval
Sicer sama ne poznam tega občutka, kako je, če ti ni in ni tistega pluseka iz meseca v mesec (ker je nama vedno takoj uspelo), samo se lahko tudi ti veseliš s tistimi, ki dolgo čakajo ta rezultat. Če pa se nočeš, pač ne beri takšnih tem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2007 16:18:17   
Anonimen
Jaz več  ne sodelujem na zanositvi, ker me je sam psihiralo vsak mesec.
Z veseljem pa preberem da je kkšna nova nosečka. Saj enkrat bom tudi jaz in verjemi da takrat bom tako vesela da pomoje res ne bom razmišljala koga lahko s svojim veseljem prizadanem.
Mogoče bi bilo pametno malo drugače gledat na zadevo. Meni osebno dajejo zgodbe kjer se punce dolgo trudijo za user posted image in končno uspejo, upanje. In me ne potrejo. Ravno nasprotnouser posted image .

nekatere poskusamo ze leto dni .... - nekatere še dlje, če te kej tolažiuser posted image

< Sporočilo je popravil karin24 -- 11.11.2007 16:26:18 >

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2007 16:20:14   
marita
čist razumem, da imaš take občutke anonimna, samo pomisli, da bi tebi končno uspelo zagledati tisti +. Bila bi nepopisno vesela in bi to novico rada delila z vsemi. Meni se to zdi lepo, naj bo spodbuda za naprej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2007 16:31:47   
Anonimen
nisem zelela biti nesramna, sploh ne. Samo zalosti me....
Dgace pa tudi jaz vedno cestam vsem in jim priscim- na temah M ne cakamo

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2007 16:34:36   
Tinky
Ko zagledaš plusek je veselja in sreče toliko, da bi rada ta neverjeten trenutek delila z drugimi. Vsekakor ni namen kogarkoli prizadet.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2007 16:47:18   
Serendipity
Meni je pa všeč, ko objavijo! Jaz bom tudi, ker po teh letih truda bo moja sreča neizmerna! In jo bom želela deliti z ostalimi borkami, s katerimi se skupaj bodrimo.

Vsaka taka novička pomeni žarek upanja za vse, ki se borimo za naše pikice.

Spremeni pogled na te poste v smislu :Če je ostalim uspelo bo tudi nam!

Drži se anonimna, vztrajaj in verjamem, da boš tudi ti kmalu čuvala pikico v sebi. In želim si da bi takrat delila svoje veselje z nami - na čisto svoji temi, ki nam bo ostalim dajala upanje za naprej.

user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2007 17:04:46   
Inigo
mislim, da sem tudi jaz bila ena od tistih....

in zakaj sem to naredila? ker sem bila tako vesela, tako sečna, da sem hotela da vsi izvejo. in to takoj!!!

tudi ti boš takrat čutila enako. in prepričana sem, da boš tudi ti takrat odprla svojo temo. in daj jo! vsi bomo veseli zate!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2007 17:13:58   
emaa
Draga anonimna, saj je normalno da te žalosti, pa da se vprašaš zakaj pa še ne jaz. Ampak ko rata, pa je veselje nepopisno in ko zveš, da je vse v redu. Jaz še vedno rada preberem, ko kaki fosilki rata, ni kaj sva se tudi midva dolgo trudila (2,5 let) in ko rata, je treba veselje deliti, da se lahko še druge veselimo s tabo. Tudi zate bo napočil ta dan. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2007 17:17:18   
sonček33
Punce, ve kar povejte - naglas in direktno - jaz bi se tudi z veseljem pohvalila, če bi imela razlog. Nič me ne moti in veselim se za vsako posebaj in z vsako posebaj. tako kot je rekla Se* - vsaka od vas je novo upanje za vse ostale, ki še čakamo svoj najsrečnejši dan.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2007 17:28:53   
Pat74
Lahko te razumem, da te žalosti in vsak mesec potre dejstvo, da vama spet ni uspelo. Morda je res boljše, vsaj zame je bilo tako, da se od foruma distanciram, ker je psihično slabo delovalo name. Poskusi tudi ti, ... čeprav vem, da ni recepta, ki bi ti ga lahko dala, sploh, če se že dolgo trudita - lahko pa le upam in vsem dekletom, ki si že dolgo trudite, želim, da postanete mamice - in če želite, to radost delite tudi z drugimi dekleti, ki so v podobni situaciji, saj "čudež", da vam je končno uspelo, prinaša vero in upanje za ostale, ki še čakamo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2007 17:36:48   
polaris

Seveda je potrebno povedati! Enkrat, dvakrat,... petkrat.

Vsi smo veseli lepih novičk in zagotovo bo vsaka od nas nekoč občutila to srečo (tudi ti Anonimna!) in jo bo želela deliti z vsemi, ki so ji v težkih časih stali ob strani.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2007 18:50:54   
silvya
Anonimna, kot so ti že ostale napisale. Taka novička pomeni upanje za vsako, ki se že dolgo trudi.
Poglej, jaz sem se tudi trudila skoraj 3 leta, donosla in na koncu, ko bi marala roditi, pikico izgubila, pa me take novičke ne žalostijo ampak sem vesla za vsako, ki ji uspe, in z veseljem čestitam. Tudi tebi bom, upam da zelo kmalu.
Mogoče sama ne bom nikoli več mogla sporočiti vesele novičke, pa vseeno držim pesti za vse, ki se veselite, da zagledate +.
Na te strani hodim ravno iz razloga, ker je tu veliko optimizma in upanja na lepši jutri.  Jemlji to tako in boš videla, da boš srečnejša. Jaz sem.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2007 19:09:55   
Yasminka
Oprosti, če sem te užalila z objavo  o user posted image . Tudi sama še predobro vem, kako je če vsak mesec pričakuješ ... pa potem ni nič. Prvo nosečnost sem dolgo čakala in končala se je s SS, v drugo sem donosila - upam da se bo sedaj v tretje vse dobro končalo.
Ko sem pred štirimi leti našla ta forum sem našla tudi upanje, danes pa mi je prav nerodno,ker imam občutek da sem nekoga prizadela.
Zdelo se mi je lepo, da povem osebam, ki so v podobnem položaju kot jaz....ki podobno čutijo, se veselijo in so tudi žalosne, ko ne gre.
V službi na žalost še nekaj časa ne bom povedala, saj me najverjetneje čaka knjižica.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2007 19:13:24   
Yasminka
pred štirimi leti
ups pred tremi

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2007 19:19:26   
sonček33
Yasminka - naj ti ne bo prav nič nerodno. Velika večina nas je veselih, ker ti je uspelo. Ti kar povej, kako si srečna.
Anonimna - vem, da je hudo vsakič ko tebi ne uspe kateri drugi pa. Razumem te, ampak moraš se tudi ti znati veseliti za druge...vsaj malo...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2007 19:30:24   
Neža7
Po SS me je tudi zabolelo kadar je bila nova user posted image  na forumu, vendar s časom sem postala bolj močna, ker mi to daja upanje, da tudi jaz bom en dan spet srečna user posted image  in bom držala svojega user posted image   v naročaju.
Poznam občutek, ko zanosiš in ti povem, da take sreče, ko začutiš v tem trenutku je težko opisat.

Samo ne ubupaj user posted image  

Te razumem, ker sem bila na istem.  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.11.2007 21:26:42   
Marogica
Anonimna, vidiš, to je tvoja plat zgodbe, tiste, ki pa napišejo, da so noseče, pa imajo zopet svojo. Razumem, da te žalosti, ker sama še nimaš otrok ali jih pač ne moreš ta "zlahka" dobiti, verjamem, da si žalostna in včasih tudi jezna...najbrž na celi svet...Tvoji občutki so čisto normalni in človeški....

Po drugi strani, pa ko sem sama zanosila, se mi je zdelo, da bi za to moral vedeti celi svet, pa ne da bi mi kdo ploskal(saj takrat še RR ni obstajaluser posted image ), temveč zato, ker sem bila PRESREČNA. In podobno je najbrž pri nosečkah, ki odpirajo takšne poste.

Tudi zate bo enkrat posijalo sonce...in vedi, da boš takrat na istem. Brali bomo tvoj post v stilu "..uspelo mi je..." In prav je tako.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.11.2007 21:28:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Anonimna, vidiš, to je tvoja plat zgodbe, tiste, ki pa napišejo, da so noseče, pa imajo zopet svojo. Razumem, da te žalosti, ker sama še nimaš otrok ali jih pač ne moreš ta "zlahka" dobiti, verjamem, da si žalostna in včasih tudi jezna...najbrž na celi svet...Tvoji občutki so čisto normalni in človeški....

Po drugi strani, pa ko sem sama zanosila, se mi je zdelo, da bi za to moral vedeti celi svet, pa ne da bi mi kdo ploskal(saj takrat še RR ni obstajaluser posted image ), temveč zato, ker sem bila PRESREČNA. In podobno je najbrž pri nosečkah, ki odpirajo takšne poste.

Tudi zate bo enkrat posijalo sonce...in vedi, da boš takrat na istem. Brali bomo tvoj post v stilu "..uspelo mi je..." In prav je tako.

Se kar podpišem. Anonimna, ti si malo preveč užaljena za svoje "neuspehe".
Vendar vedi, da tudi zate držimo pesti, da vama čim prej rata. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
11.11.2007 22:02:32   
stunfek
Enkrat je ena napisala nekaj meni zelo všečnega v smislu..."ko kakšni drugi uspe se tebi nič ne zmanjšajo možnosti uspeha" oziroma, da bo bolj jasno..."uspeh nekoga ni v nikakršni povezavi s tvojim uspehom oziroma neuspehom." Če to ponotranjiš, te teško uspeh kakšnega drugega vrže iz tira in težko te kakšna vesela tema razžalosti.

Pa naj ti čimprej uspe!user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.11.2007 12:48:14   
Veki_222
Anonimna, razumem te, kako se počutiš, a vendarle poskusi, kot je napisala stunfek, to misel: "uspeh nekoga ni v nikakršni povezavi s tvojim uspehom oziroma neuspehom." vzeti za svojo in ti bo lažje.  Tudi v meni je bil črviček take mejhne "foušije", ko sem v roku dveh tednov izvedela za tri moje zelo bližnje prijateljice oz. družinske članice, da so zanosile, pa sploh načrtovale niso! Normalno, da sem bila vesela in sem še, za vsako izmed njih, a vseeno me kljuva: zakaj ne jaz? Kljub temu ne morem reči nobeni, da naj se ne veseli ali naj ne govori pred mano o svoji sreči. Ni ravno lepo, ne? Torej sem se prepričala, da če so one zanosile, bom pa tudi jaz in joj, kako bo veselo, ko bo kar naenkrat toliko otrok! user posted image user posted image

Skratka; veselje se mora deliti, privoščimo vsem, da bodo user posted image , ker bomo tudi me enkrat in takrat bomo želele, da izvedo vsi! 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?